2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

وای نهههه. ینی اصلا امکانش نیس درست بشه؟ نمیشه یکم دیگه منتظر موند؟  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من قرص ايزوكسوپرين ميخورم به حدي تا يكي دوساعت از تپش قلب و تنگي نفس حالم بد ميشه كه حد نداره ...

عزیزم خیلیییییی مهربون و خوش قلبی. تو رو خدا حواست به خودت باشه. براش با تو دلیات دعا کن که واقعا سخته.😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اخه عزیزم؟انوکسا هم داشتی؟چند هفته بودی؟کاش یه جا دیگه میرفتی سونو.ای خدا امروز اومدم تاپیک کلا ...

منم داغون شدم اصلا      

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خیلیییییی مهربون و خوش قلبی. تو رو خدا حواست به خودت باشه. براش با تو دلیات دعا کن که واقعا سخ ...

سارا شايد باورت نشه امشب رو دلم غم بچه ها خيلي سنگيني ميكنه دلم خيلي شكسته فقط از ته قلبم از خدا ميخوام اين روزا يجوري جبران بشن كه ديگه هيچ گذشته ي تلخي كسي يادش نياد.😔😔😔تنها كاري كه ميتونم بكنم دعاست اونم اگر لايق باشم❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سارا شايد باورت نشه امشب رو دلم غم بچه ها خيلي سنگيني ميكنه دلم خيلي شكسته فقط از ته قلبم از خدا ميخ ...

آره به خدا من از لحظه ای که پیاما رو خوندم حالم خیلی بد شده از خدا دلم گرفته خودمو همسرم کلا پکر شدیم. خیلی خانومی عزیزم ممنونم که دعامون میکنی کاش خدا صداهامونو امشب بشنوه💔💔💔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم خیلی دوس داشتم ببینمت شاید یه روزی قسمت شد همو ببینیم من رو صندلی اول جلوی پنجره نشسته بوم ...

ان شاالله عزیزم. اهان پس تو زاویه دید هم نبودیم اصلا منم تو همون ردیف نزدیک اتاق مامایی بودم. اره منم از ترسش چند بار بهم زنگ زدن نتونستم جواب بدم. 

آره به خدا من از لحظه ای که پیاما رو خوندم حالم خیلی بد شده از خدا دلم گرفته خودمو همسرم کلا پکر شدی ...

الهي امين.انشاالله كه براي همه خير باشه❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

کاش میتونستم ی چیزی بگم    

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

وااااي عزيز دلم، چقد از مثبت شدنت خوشحال بودم، امروز بعد از چندوقت اومدم، خيلي حالم گرفته شد، واقعا نميدونم چي بگم.😔😔

فقط ميتونم بگم اينا همه حكمتي داره، فقط از خدا ميخوام به هممون بچه هاي سالم بده و بي دغدغه بگذره روزامون. نميشه تا ٨ هفته صبر كني؟ نميدونم نظر دكترت چيه، ولي شايد فرجي بشه. و اميدوارم معجزه اي بشه... خيلي حالم گرفته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من قرص ايزوكسوپرين ميخورم به حدي تا يكي دوساعت از تپش قلب و تنگي نفس حالم بد ميشه كه حد نداره ...

تو خودتو نارات نکن عزیزم 😭 واقعا برات خوب نیست برای بچه هات بده

من دفعه سومه این اتفاق برام می افته ولی تا حالا به قلب نرسبده بود 😭

امروز شوهرم برام نوشت “عجب رویای قشنگی بود ولی حیف که‌کوتاه بود خیلی”  وای دلم آتیش گرفت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سارا شايد باورت نشه امشب رو دلم غم بچه ها خيلي سنگيني ميكنه دلم خيلي شكسته فقط از ته قلبم از خدا ميخ ...

من معجزه خدا رو با مامانو سوفی درک کردم ولی الان یه دفعه خالی شدم ...خالی از هر احساسی  حتی نمیتونم ناراحت باشم...خیلی بده که آدم نتونه ناراحت بشه ...مغزم دیگه کشش نداره...فقط هی میگم خدایا شکرت...به داده و نداده ات شکر

تو خودتو نارات نکن عزیزم 😭 واقعا برات خوب نیست برای بچه هات بده من دفعه سومه این اتفاق برام می افت ...

مگه ميشه ادم ديوونه ميشه دختر من هفت پشت غريبه قلبم درد گرفته😔😔😔چي بگم هيچي ندارم بگم جز دعاي خير حتي دلداري هم بلد نيستم اينجور مواقع قفل ميكنم كلا نميدونم مغزم هنگ كرده.

خداياشكرت....❤️ 
من معجزه خدا رو با مامانو سوفی درک کردم ولی الان یه دفعه خالی شدم ...خالی از هر احساسی  حتی نمی ...

بله واقعا خدا رو بايد شكر كرد كاش ادم از حكمتش يچيزي حداقل ميفهميد تا درك اين شرايط يكم راحت تر بشه 😔

خداياشكرت....❤️ 
وااااي عزيز دلم، چقد از مثبت شدنت خوشحال بودم، امروز بعد از چندوقت اومدم، خيلي حالم گرفته شد، واقعا ...

عزیزم وقتی قلب میزده، بعد دیگه نمیزنه چه امیدی آخه؟

اگر کلا تشکیل نشده بود، میگفتن شاید دیر تشکیل شده 

اما قلب تشکیل شده و بعد ایست کرده 😭😭😭

رشدش هم ایست کرده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️