2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
ممنون عزیزم.انشالله.انشالله هر کی انتظار فرزند دار شدنه خدا سالمو صالحشو بهش بده بمن بده.واقعا خیلی ...

انشاالله خدا ب زودی زووددد جواب دل شکستت رو بده عزیز دلم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی متاسفم واقعا دردی رو ک داری تحمل میکنی من خودم ۳ بار درک کردم ادم انگار دنیا تو عرض یک لح ...

دقیقا بخدا اینطوری بودم.انشالله محتاج دعام🙏🙏🙏سمت راست شکمم و خیلی میگرفت تیر میکشید.سمت چپمم همینطور.کمر درد هم گاه گاهی داشتم.سینه هامم تیر میکشید.لرز بدن داشتم.بعد اخراش زیر دلم تیر میکشید و واژنمم تیر کشید.ترشح شیری خیلی داشتم.الانم دارم.رگای سینمم زده بیرون.همش علائم بارداری بود اما نبود

ممنون از دعای خوبت.و ممنون از لطفت عزیزم.انشالله خدا نی نیتو نگه داره عزیزم سالم و صالح بدنیاش بیاری ...

سلامت باشی عزیزم،،چشم حتما،،ایشالله به زودی زود قسمتت بشه وبشی مامانی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اخه نظرم بتایی ک ۰ باشه یا ۲ هیچوقت تو عرض ۳ روز نمیشه ک ۵۰۰ مگه ن 

چرا نشه ،،حتما دکترا یه چیزی میدونن که میگن سر ۱۴ یا ۱۵ روز برید آزمایش، اگه غیرازاین بود که میگفت برید هروقت دوست داشتید ازمایش بدید،،من خودم یه روز زودتر رفتم ازمایش ،ازمایشگاه گفت برو فردا بیا یه روزم یه روزه،،وقتی بهش گفتم چند بار بی بی چک زدم مثبت شده اونوقت قبول کردوازمایش گرفت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من این رو ۱۰ انتقال فکر کنم زدم  پایینیه همون مدیکور خودمونه

چه تفاوتی واقعااا 

مرسی عزیزم از اینکه با ذکر مثال نشون دادی عالیییییی بود

خدا نینی هاتونو حفظ کنه ان شالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آلمان زندگی میکنم. یه سری از مناطق واسه سفر موردی نداره. مادر شوهرم یه خونه تابستونی واسه یک هفته ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 ان شاء الله نتیجه میگیری 

من فکر کردم ایرانی گلم 

با خیال راحت سفر برو، فقط اون قانون هر یک ساعت ده دقیقه رعایت بشه 

خستگی شدید هم نذار بیاد سراغت، اتفاقا برای حال و هوای خودت هم خوبه

یادمه قبل از کرونا یکی از دوستان بعد از انتقال رفتن شمال مامان هم شد

ممنونم عزیزم. ببخشید زحمت شد. فقط نمیدونین از کجا میشه تشخیص داد چرا تخمدانای من اینقد زود دست ب کار ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 میفهمم واقعا 

کاش مطالب بیشتری بلد بودم، نهایت اگر نگرانی با دکتر مشایخی تو مطب خودش ویزیت شو چون دکتر خودم بودن و خییییلی بهشون ایمان دارم

۳۶ واحد یعنی چقدر؟ یعنی ۳۶ تا امپول؟ به من سه تا پرگووریس دادند که انگار هر کدوم ۲۲۵ واحد هست از رو ...

عزیزم سینال اصطلاحا قلمی هست و تزریقش خیلی راحته باید درجه بالاش رو روی مقداری که پزشک میگه تنظیم کنید و بعد تزریق رو انجام بدید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش من به خونریزی افتادم البته کم بود بعدشم لکه بینی قهوه ای داشته دوبارم لخته دیدم دکت ...

حالا امشب آ اس آ رو قطع کردم تا ببینم دکترم چی میگه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
براتون چندتا جنین تشکیل شد؟ سارا جون شما چند سالتونه؟ مشکلتون چی بود که میکرو کردی؟

عزیزم همسر من واریکوسل داره عمل هم شدند اما تاثیری نداشته و مورفولوژی اسپرمش صفر بوده و از ابتدای ازدواج دنبال درمان بودیم البته با لطف بی دریغ خدا دوتا گل دختر ماه دارم که فقط معجزه خدان چون هربار دکتر بهمون گفته بود فقط میکرو.اونم باید دید جنین تشکیل میشه اما بااین وجوذ یه بارداری دلشتم که در هفته  ۶سقط شد بارداری بعدی بعداز9ماه از سقطم بود و با خونریزی های شدیدددددد بود و حاصلش شد دختر بزرگم و بعد برای بچه دوم دوباره سالها ناباروری تا اینکه وقتی همه کارا رو کردیم واسه میکرو، طبیعی باردارشدم دوقلو که یکیش نموند و دختر دومم دنیا اومد و چچون همیشه ارزوی 4تا بچه داشتیم باهمسرم دیگه یراست رفتیم سراغ میکرو همین ماه انجام شد و 7تا جنین تشکیل شد 4دختر و دوتا نامشخص و یک پسر و.پسر رو انتقال دادیم

33 سالم هست عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40