2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۶ سال پیش آزمایش های روماتیسم رو انجام دادم موردی نبود درد پام بخاطر کمبود ویتامین دی بود  

ان شالله که همین الانم موردی نیست😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دعا کن روز ۱۷ انتقال بدهه این اجاره سوییتم ب خرجامون اضافه شداعصابم خورده

عزیزم..میدونم واقعاا هزینه ها بالاسسسس..مخصوصا اگر ی شهر دبگه باشی و هزینه جا بخای بدی..انشالله ک شنبه میری و ب سلامتي برات انتقال میده..توکلت ب خدااا باشه..هیچ کار خدا بی حکمت نیست..ما هم دو ماه قبل ک رفتیم هزینه مون دو برابررشد...ب خاطر هتل و...اینهمه هزینه و خرج و رفت و آمدو بنزین  و دارو....منفی شددددد 😞الهیییی برای شما همه چی ب خوبی پیش بره و دست پر برگردی ب حق فاطمه زهرا 🤗❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خانما من شاید شنبه روز ۱۱انتقالم برم ازمایش بوم اگ منفی بود هم باید روز ۱۴ دوباره تکرار کنم؟

خو بذار همون ۱۴ انتقالت برو بهتره که،،استرسم نمیگیری اینجوری

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون گلم.اره حتما همین کارو میکنم.برام با نی نی تو دلیت دعا کن🙏🙏🙏🌺🌺🌺

عزیزم بخدا از موقعی که گفتی میخام برم جواب ازمایش بگیرم چندبار اومدم سایت ، خیلی ناراحت شدم ایشالله خدا به وقت این اذان کمکت کنه به زودی زود دلت شاد بشه توکلت بخدا باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام، دوستان من الان لکه قهوه ای دیدم با خونابه صورتی، حالم خیلی بده، میترسم، دکترم نیست و منشیش جوا ...

عزیزم نگران نباش من به خونریزی افتادم البته کم بود بعدشم لکه بینی قهوه ای داشته دوبارم لخته دیدم دکترم گفت آنوکسانو قطع کن خداروشکر بعد دو روز لکه بینی هم قطع شد.من تجربه ام اینو حالانمیدونم شما اینکارو انجام بدی درسته یانه

عزیزم بخدا از موقعی که گفتی میخام برم جواب ازمایش بگیرم چندبار اومدم سایت ، خیلی ناراحت شدم ایشالله ...

ممنون از دعای خوبت.و ممنون از لطفت عزیزم.انشالله خدا نی نیتو نگه داره عزیزم سالم و صالح بدنیاش بیاری.برام با نی نی تو دلیت دعا کن.❤❤🙏🙏

عزیزم خیلی ناراحت شدم، از خدا میخام به زودی دامنت سبز شه گلم    

ممنون عزیزم.انشالله.انشالله هر کی انتظار فرزند دار شدنه خدا سالمو صالحشو بهش بده بمن بده.واقعا خیلی امروز گریه کردم خیلی دلم شکست

اولین انتقال دوتا بلاست انتقال دادن

عزیزم خیلی متاسفم واقعا دردی رو ک داری تحمل میکنی من خودم ۳ بار درک کردم ادم انگار دنیا تو عرض یک لحظه رو سرش اوار میشه ولی ناراحت نباش و دست از تلاش برندار ایشالله بار دوم مثبت میشی علایمت چی بود ؟