2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
ببين من گاهي حالت ايستاده هم ميذارم يكم كمرتو خم كن بذار . درازكش سخت تره خيلي بيشتر بايد بفرستي داخ ...

ممنون گلم  بعدش که گذاشتی چقدر دراز می کشی که جذب شه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم بهشون پیشنهاد دادم زینب جون قرار بود که همزمان با مصرف ال دی هیسترو خراش انجام بشه ولی خوب دکتر ...

آهان نه نترس گلم خیالت راحت، اگر آزمایشی بود حتما ازت رضایت نامه کتبی میگرفتن وگرنه اجازه ندارن بدون اطلاع شما آزمایش کنن 

درسته جدید هست ولی قطعا آزمایشی نیست

اما شما حق انتخاب داری و حق مسلم شماست

اصلا جلوشو نگیر اون کاری با اون جوجه هات نداره من چنان عطسه میکردم که تخمدان هام درد میگرفت. اصلا ن ...

اره اخه منم فکر کنم تخمدانم درد گرفتم خیلی درد وحشتناکی بود.بعد دو سه دقیقه خوب شد.بخاطر همین ترسیدم دوباره عطسه کنم.باشه عزیزم چشم.مرسی

بله 5تیر پانکچرم بود20تیر پریودم 

خوب دیگه این هایپری از بین رفته منم هایپر بودم گفتن اولین پریودی بعد از پانکچر که شروع بشه هایپری از بین میره و نگران نباش و داروهاتو قطع کن منم پریود شدم علائمم کم و کمتر شد و داروهامو  قطع کردم و کامل خوب شدم شمام خوب شدی نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم انشالا که دیگه هیچوقت سختی به چشم نبینی !توکلم به خداس اینم میگذره 

قربان شما عزیزم همچنین الهی شمام همینطور واقعا میگذره درسته 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
@گیسوگلابتونم     سلام گیسو چطوری؟ حالت خوبه؟ یه مدته نمیای منم چند روزه خیلی تو فکرتم

سلام ممنون خوبم شما خوبی؟

نه گاهی میام چندتا ازپیامای بچه هارا میخونم باخبر بشم ومیرم.فعلا یه ماه پیش رفتیم دکتر صالحی یسری تقویتی داده شوهرم بخوره دکترخودمم هنوز نرفتم دیگه حوصله دکتر رفتن ندارم خوصله هیچی را ندارم  

یا رب العالمین
2810