2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
آها خب پس کجا برم بنویسه . منم برم ایمنولوژ ؟ یعنی کجا دقیقا؟ به دکترم دسترسی ندارم . همه آزمایشا یک ...

من کل دسته بندی آزمایشات ایمنی و انعقادی که توی تاپیک سقط مکرر بود رو میخوام ببرم پیش متخصص برام همه رو بنویسه.

دکتر متخصص باید بنویسه مثکه عمومی قبول نیس. میتونی آزمایشاتو ببری یه متخصص بنویسه بعد جوابشو ببری پیش متخصص ایمونولوژی

این تاپیک سقط کل آزمایشات رو نوشته👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان?postId=199808013

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من یه سقط پوچ داشتم و یه انتقال منفی. الان دیگه جنین ندارم دوباره باید تخمک کشی کنم. شکرخدا خ ...

حتما dfi رو بگیرین.

عزیزم اگه خودت سالمی یعنی خیلی عالیه و به نظر من شانست بلاست.

ولی حتما قبل تخمککشی. dfi رو بگیرین تا جایی که میشه درمان کنین بعد برین تخمککشی

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
به هر کی میگم میگن خوب جواب میگیری و همه تخمکات جنین میشن اما کلا هفت تا تخمک داشتم سه تاش جنین شد ا ...

با دارو هم تحرک هم تعداد زیاد میشه تقویتی بخوره بازم از دکترای خوب نظر بپرس اخه بنظر نمیاد وضعیت خودت و شوهرت بد باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دخترا یه سوال خیلی مهم من سه جلسه رفتم لنفوسیت تراپی بعد اوکام ۸بود بعد برام سرم هم نوشته که دکتر خودم که میخواد انتقال بده میگه سرم نزن 

الان موندم چیکار کنم سرم بزنم نزنم

گفت لنفو هم نمیرفتی نمیرفتی

الان یه آمپول هم دارم که چسب جنین هم میگن میگه اونو هم نزن خیلی استرس دارم کسی می‌تونه کمکم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چسب جنین چیه؟ من سه شنبه انتقال دارم. بچه هاتو رو خدا برام دعا کنید. آخرین جنیم هست 

چسب جنین امپول gcsfهست برای من روز انتقال خود دکتر تزریق کرد شما هم به دکترت پیشنهاد بده انشالله خدای مهربون دلت رو شاد میکنه ومامان دوقلوها میشی🤩🤩 عزیزم اگه میتونی هر روز به نیت سلامتی نی نی هات سوره یاسین بخون عالیه ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
۲۱ سال...ماشاءالله هنوز خیلی جوونی ...۹۹ درصد طبیعی حامله میشی  باور کن...نظر چند تا دکترو بپرس ...

بقول معروف سنمون کمه ولی روحمون پیره .چطور طبیعی میشه اخه؟ مگه شرایطم طبیعیه؟ فقط دکتر خودم گفت باید ivf بشی. شوهرمو این دفعه میگم بره پیش چند تا ارولوژ ببینه چی میگن. چند وقت پیش یه ارولوژ گفته بود با آی یو آی میشین ولی اونم انجام دادم بی فایده بود . حتی با آی وی افم نشد

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من کل دسته بندی آزمایشات ایمنی و انعقادی که توی تاپیک سقط مکرر بود رو میخوام ببرم پیش متخصص برام همه ...

آها ممنون عزیزم لطف کردی . این دفعه رفتم میگم بنویسه . پس اینا کامله دیگه . 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
حتما dfi رو بگیرین. عزیزم اگه خودت سالمی یعنی خیلی عالیه و به نظر من شانست بلاست. ولی حتما قبل تخم ...

آره نظر خودمم همینه . من متأسفانه اطلاعی نداشتم از این چیزا وگرنه قبل میکرو میگرفتم . بازم خدا کنه مشکلی نباشه . ممنون عزیزم خدا خیرت بده❤️

با دارو هم تحرک هم تعداد زیاد میشه تقویتی بخوره بازم از دکترای خوب نظر بپرس اخه بنظر نمیاد وضعیت خود ...

نمی‌دونم والا انشاالله همینطور که میگی باشه. فعلا که نتیجه نگرفتم . چند تا دارو گیاهی و گرمیجات داره میخوره داروی تقویتی هم بگم بگیره بخوره تا دفعه بعد . ممنون گلم لطف کردی

2810