2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043893 بازدید | 684348 پست
نمیدونم منظورشون از تخمک پوچ چیه!!!! تخمکی که پوچ باشه به درد پانکچر نمیخوره و جنین هم ازش درست نمیش ...

من پارسال سینال اف زدم ولی روزی ۳تا میزدم

ولی اینجا روزی یه دونه اونم ۳۶ واحد گفته

کم نیست

البته خودم احساس میکنم همین سینال اف بهتر جواب داد برتم تا اون خارجی ها

به شماهم از این اماده ها داده بودن

من اندومتریوز دارم تهرانم من ابووست گرفتم ولی نخوردم الان دیر نیست بخورم

ننمیدونماز دکترت بپرس روش نوشته بود روزی 4عدد ولی دکترم گفت روزی یک عدد بخور خیلی گرونه اوابوست

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ننمیدونماز دکترت بپرس روش نوشته بود روزی 4عدد ولی دکترم گفت روزی یک عدد بخور خیلی گرونه اوابوست

دکترم گفت سه ماه قبل باید میخوردی

به نظرت الان بخورم روزی ۴تا

تاثیر داره الان

ای جونم ایشالا مثبت هستی عزیزم اینبار هم خواهرشوهرم رفت رستمی دوقلو دختر پسر شد شما اینبار چندتا ...

ممنون عزیز بارداری قبلیم دوقلو بود که بخاطر بی احتیاطی خودم یکیش تو هفته هفت سقط شد . من این سری جنینام فریز بودن از همون سه سال پیش دوتا جنین درجه دو گذاشتن. هزینه انتقالم سه و پانصد داروها روی هم یه تومن و هزینه پی ارپی شد دو میلیون و ششصد. دوسه بارم هزینه سونو و ویزیت شد. اما شنیدم هزینه عمل پانکچر ۱۲ میلیون و پانصد هس. ان شا الله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم 

دکترم گفت سه ماه قبل باید میخوردی به نظرت الان بخورم روزی ۴تا تاثیر داره الان

ببخشید اطلاعی ندارم ممکنه نظر من به ضرر شما باشه به دکترت زنگ بزن بپرس🌹

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ببخشیدشماکه تعیین جنسیت کردید به نظرتون 6تاجنینم پسرداره باتوجه به اینکه قبل تخمک کشی تغذیه ام شیرتخ ...

عزیزم تغذیه شما تاثیری روی جنسیت جنینی که تو ازمایشگاه لقاح پیدا میکنه نداره تعیین کننده اسپرم همسر شماست که کرموزوم x باشه موقع لقاح یا y زن تنها وقتی میتونه موثر باشه که جنین تو محیط رحمش لقاح پیدا کنه بنا به محیط اسیدی یا قلیایی که البته اونم چندان با تغذیه صد در صد قابل اتکا نیست

ممنون گلم هایپر نه ولی گفت رحمت امادگی انتقال نداره 5تیر پانکچرم بود

اهااان انشاالله به سلامتی زودی مامان بشی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیز بارداری قبلیم دوقلو بود که بخاطر بی احتیاطی خودم یکیش تو هفته هفت سقط شد . من این سری جنی ...

هزینه خود عمل پانکچر به تنهایی  12 میلیون میشه؟ کدوم مرکز؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
هزینه پانکچر من 8ونیم شد تو تبریز

من خودم 6 میلیون دادم تو تهران برای حرف اون دوستمون تعجب کردم نوشته 12 میلیون گفتم بدونم کدوم مرکزه این همه گرون کار میکنه!!!!

الهییی💙 خدا برات حفظش کنه و خوشبختیشو ببینی...

مرسی عزیزدلم انشالله نی نی تو دل شما هم صحیح وسالم باشه و بعد نه ماه بیاد بغلتون ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
۷۰کیلودارم،تامین اجتماعیم دارم امارفته بودم قبلابهم گفته بودبایدافت بتاداشته باشی بهت تعلق بگیری یعن ...

منم قبلا از بچه ها اینجوری شنیدم که اگه سقط داشته باشی تایید میکنن.

ولی خرداد ماه که بیمه مراجعه کردم. ازم پرسیدن سقط داشتی گفتم خیر قراره برا اولین بار انتقال بدم و اگه سرم نزنم سقط میشه. پزشکشون گفت چون شرایطت اینجوریه ازمایشات ایمنیت و نامه ی دکتر برای بیمه رو اسکن میگریم و وقتی متخصص ایمنی اومد و بررسی کرد باهاتون تماس میگیریم. باهم تماس گرفتن گفتن تایید شده.

تازه من ازمایشات ایمنی و انعقادیم مشکل نداشت فقط توی ازمایش تیروییدم که دکتر غدد قبلا برام نوشته بود خودایمنی تیروئیدم یعنی آنتی تی پی او  بالا بود

شما هم میتونی بگی اولین انتقالمه. البته من اصفهانم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810