2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست
دکتر منم انصاری پور . فقط اینکه من یک جلسه رفتم ابن سینا و دیگه نرفتم . با یه دکتر روز اول ویزیت شدم ...

من یه دخملی دارم چهار سالشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینال روزی چند واحد میزنی؟ حالا سری بعد بری برا سونو آمپول ستروتایدم بهت میدن صبحا بزنی که تخمکات آز ...

نمیدونم گفت رو عدد ۳۶،میشه 

بالاخره صبح ها بزنم با بعدازطهرها

برا من که عالی بود خوب اینطور نیست که چون ایرانیه خوب نیس آره خوب برا بعضی از دوستان خوب جواب نداده ...

اخه میگم کم نیست یه نصفه رو عدد ۳۶

اخه من دو سال پیش سینال زدم

از اینایی که پودر و اب و قاطی میکردی

روزی سه تا میزدم

با یه دونه سینافکت به بازوم

میگم یعنی تاثیر میزاره 

کم نداده

نمیدونم گفت رو عدد ۳۶،میشه  بالاخره صبح ها بزنم با بعدازطهرها

درسته دیگه عددش 36 واحده و اینکه  سینال رو عصر میزنی میگم یه آمپول دیگه بهت میدن اونو باید صبح بزنی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اخه میگم کم نیست یه نصفه رو عدد ۳۶ اخه من دو سال پیش سینال زدم از اینایی که پودر و اب و قاطی میکرد ...

نه عزیز من شما به دکترت اعتماد کن هرچی گفته همونو انجام بده اینقدم استرس به خودت نده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مشکل شما چیه

من یکم تنبلی دارم همون PCO میشه ولی همسرم مشکل اسپرم داره

درسته دیگه عددش 36 واحده و اینکه  سینال رو عصر میزنی میگم یه آمپول دیگه بهت میدن اونو باید صبح ...

پس من عصرها میزنم درسته

دیگه بهم نداد

فقط گفت روز ده پریودیت بیا سونو

اون موقع میده ،دیر نیس

عزیزم می دونی روزی چند تا نیازه برای انتقال؟

ببین برای من از روزی ۳ تا شروع کرد و به روزی ۶ تا رسید

تا هفته ۸ و ۹ هم باید مصرف بسه خودت حساب کن چند تا میشه

اما شنیدم این هفته از امروز و فردا قراره پخش بشه باز

حتما پیگیر باش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پس من عصرها میزنم درسته دیگه بهم نداد فقط گفت روز ده پریودیت بیا سونو اون موقع میده ،دیر نیس

درسته عصر بزن آره دیگه روز  ده پریودی میری آمپول ستروتاید که پودر و آب هست برات مینویسه صبح ها تزریق میکنی که نزاره تا روز عمل پانکچر تخمکات آزاد بشه نه دیر نیست روز ده خوبه  معمولا روز 14 اینا به بعد تخمک کشی انجام میدن برات شما به دکترت و حرفاش اعتماد داشته باش نگران نباش

2810