2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044044 بازدید | 684354 پست
شیاف واژینال میزاری؟ برامن شیاف روقطع کرد

اره واژینال میزارم

فقط روزی یه دونه آمپول داری ؟یا دوتا توی یه سرنگ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دور ناف میزدم. سینال اف سینال اف زیرجلدیه برا همین سوزنش کوتاهه

اخه تاثیر میزاره یه دونه فقط سینال اف اونم از همین سوزن کوتاه ها که سرنگ اماده ان

دیگه بر بازو نداد

داروی دیگه ای نداد

فقطتم یه دونه داد

صبح ها چی خوب نیست قبلا شنیده بودم تاثیرش صبح ها بهتره

نه سینال عصرها تزریق میشه منم سینال داشتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه سینال عصرها تزریق میشه منم سینال داشتم

تاثیرش چطور بود

اخه میگن چون ایرانیه خوب نیست

بعد چندتا روزی میزدین.به من یه سرنگ اماده رو تو دو روز باید بزنم

یعنی نصف سرنگ

میگم کم نیست اخه

تاثیر میزاره

اخه تاثیر میزاره یه دونه فقط سینال اف اونم از همین سوزن کوتاه ها که سرنگ اماده ان دیگه بر بازو نداد ...

سینال روزی چند واحد میزنی؟ حالا سری بعد بری برا سونو آمپول ستروتایدم بهت میدن صبحا بزنی که تخمکات آزاد نشن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چرا اینترالیپید نمیده هم اثردهیش خوبه هم قیمت

والااخرین انتقالم دوسال پیش بوددکتررزاقی گفتن ای وی ای جی بازبایدبگیری،الانم ک خودم ب دکترم گفتم گفت بایدبری ایمونولوژبرات بنویسه مانمیتونیم،ایمونولوژم ۳۰گرم نوشت برام ک ۶عددمیشه،گفتم اقای دکترنیازدارم گف صددرصد۶تاهم نیازداری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اگه بیمه تامین اجتماعی هستی میتونی مدارک پزشکیت رو ببری و برای سرم ها تاییدیه بیمه بگیری. شما چندکی ...

۷۰کیلودارم،تامین اجتماعیم دارم امارفته بودم قبلابهم گفته بودبایدافت بتاداشته باشی بهت تعلق بگیری یعنی حامله شده باشی بعدافت کنه 

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
تاثیرش چطور بود اخه میگن چون ایرانیه خوب نیست بعد چندتا روزی میزدین.به من یه سرنگ اماده رو تو دو ر ...

برا من که عالی بود خوب اینطور نیست که چون ایرانیه خوب نیس آره خوب برا بعضی از دوستان خوب جواب نداده ولی من با سینال 21 تا تخمک  عالی داشتم که 15 تاش جنین شد برامون با این حساب فک کنم 36 واحد میزنی من اینجوری متوجه نمیشم نصف سرنگ چقد میشه معمولا میگن درجه آمپول رو مثلا رو واحد36 تنظیم کن بعد تزریق کنید برا من اول 24 واحد بود که اضافه کردن برام به 36 واحد

2810