2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
گفتن آمپولام دو برابر بشه و نرم آزمایش استراحت کنم. ولی میترسم پریود شده باشم مگه با روزی ۲ تا پروژس ...

عزیزم بعضیا تو بارداری زمان پریرد لک بینی دارن ایشالله که شمام از اونایی و صفحات بعد خبر بارداریتو میبینم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من کاشت ناخن دارم بواسه موقع بیهوشی چیکار کنم؟

عزیزم از دکترت بپرس اگه موردی داشت برش میداری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز رفتم رویان سونو گفت ۶ هفته هستم و قلب داره ولی گفت دو هفته دیگه بیا برا اطمینان بیشتر& ...

عزیزم خیالت راحت باشه........

دکتران دیگه یه چیزی میگن.......

برو کیفتو بکن دیگه مامان شدی اساسی........

دو هفته دیگم میری و بزرگ شدنشو میبینی و میبینی چه بلاچه ای شده.......

سلام دوستاي گلم... من مرداد ماه پانكچر انجام دادم كه هايپر شدم... دكترم گفت روز دوم پريود دومم برم ك ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره.....

نهایت اگه داشته باشی دیفرلینی، سینافکتی یا امثالهم باید باشه......

سلام دوستان. انا جون ميشه لينک کانال بزاری برای یکی از دوستان ميخوام مرسي 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام لیلا جونم خواهر گلم تولدت مبارک عزیزم انشاءالله و حتما سال آینده یا با نی نی ات توی بغلت یا توی دلت جشن تولد بگیری و به بزرگترین آرزوت برسی

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام بچه ها عصري رفتم دكتر فقط منشي رو ديدم كفت سونو دوهفته ديگه دوباره پروژسترون داد امپول.😩تازه بخاطر هتروزيگوت بودن يك امپول جديد اضاف كرد به نام آنوكسپارين  روزي يكي دور ناف با يه كيسه امپول برگشتم بچه ها كلينيكي كه الان از وقت انتقالم ميرم امپول ميزنم ديگه ميشناسنم دلشون ميسوزه برام خجالت ميكشم بخدا نميدونم چرا اينقدر دلشوره دارم با اينهمه امپول خداي نكرده ...كاش اين بچه سالم بياد بقلم يعني خدا من اونروزو ميبينم ا🙏🏻

سلام به همگی

لیلا جون مبارک باشه تولدت عزیزم انشاالله سال دیگه با نینیت یا نینیات جشن تولد بگیری   

آنا جون یه سوال: آیا همه اونایی که میکرو میشن رو میفرستن اکوی قلب؟

سلام بچه ها عصري رفتم دكتر فقط منشي رو ديدم كفت سونو دوهفته ديگه دوباره پروژسترون داد امپول.😩تازه ب ...

آره واقعا خیلی سخته خدا به هممون صبر بده منم دیگه جای سالم تو. بدنم نمونده همه جام قلمبه شده

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

دوستان فردا روز یازدهم انتقال منه یعنی ده روزه کامل میشه که انتقال دادم به نظرتون برم آز. بدم یا به بی بیچک اکتفا کنم آخه دیروز یه هاله افتاد. بی بی چکم احتمالا آزمایش نشون بده درسه؟؟؟؟وآیا آز بتا باید. ناشتا باشی؟ببخشید. من خیلی ناشی هستم هههه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

عروسک جون مگه تاریخ آز رو دکترت مشخص نکرده؟ همون تاریخ برو

من فکر کنم عفونت قارچی گرفتم. کسی تجربه ای نداره ؟ روزی سه تا شیاف واژینال استفاده می کردم. واسه جنین ضرر نداره؟

سلام دوستان جواب منو نادیده روز قبل ازندگی انتقال چی بخورم چه کارهایی بکنم ؟؟

عزیزم کار خاصی نیاز نیست انجام بدی ,کلا یهو نباید رژیم غذایی رو عوض کرد فقط به اندازه کافی سبزیجات و میوه جات بخور که یبوست نگیری.ایشالله که مامان میشی به امید خدا.

دوستان عزیز خودم ,مامانای خوشگل با روحیه و مهربون... گفتم عکس کیکمو براتون بزارم....دوست داشتم یکم فضای تاپیک حال و هوای جشن بگیره چون به امید خدا همین روزا تولد یکسالگیه پرنسس آنا جون هستش و به امید خدا باید به ترتیب جشن زایمان و تولد نوزادامونو بگیریم .