2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام به روی ماهت سیندرلا جان، خوبی عزیزم؟ خیلیییییییییی کار خوبی میکنی که میای و پیام برامون میذاری، ...

قربونت ليلا جان من اين ماه 5روز عقب انداختم ولي پريود شدم مهركه پري اومد ميرم واسه ميكرو گفتم دوماه استراحت كنم وازذهن دخترم پاك بشه كه وقتي اين دفعه رفتم اصلا بهش چيزي نگم گناه داره فكرميكنه به محض اينكه برم بچه مياد تو شكمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

viana96 شک نکن ، 100% جواب معلومه

مرسی مرمر جون تا فردا صبر میکنم اگر پریود باشه میاد واگر نباشه قطع میشه . اگر شوشو راضی بشه فردا میرم آزمایش ایشالا. هرچی خدا بخاد.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

کسی خانم دکتر رضوانی رو می شناسه اصفهان؟

من پیش ایشون می خوام میکرو انجام بدم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
کسی خانم دکتر رضوانی رو می شناسه اصفهان؟ من پیش ایشون می خوام میکرو انجام بدم

منم اصفهان انجام دادم ولی کلینیک مشتاق

بچه ها کیا لک بینی داشتن و مامان شدن؟ لک بینیشون چطوری بوده چه رنگی؟؟؟ من صبح ترشحاتم صورتی شد و معذرت میخام و خونابه زرد کمی رو دستمال داشتم یکی دو قطره و بعدش استراحت کرپم خوابیدم الان که رفتم قطع شده فقط به زور یه کوچولو خونابه زرد رنگ اونم کمتر از یه قطره داشتم ... آخه این یعنی چی؟ یعنی پریود نبوده؟ یا اعلام حضور در آینده را میده؟

قربونت ليلا جان من اين ماه 5روز عقب انداختم ولي پريود شدم مهركه پري اومد ميرم واسه ميكرو گفتم دوماه ...

سیندرلا جان کار خوبی میکنی به دخترت نگو، طفلک بچه است فقط اذیت میشه ، ایشالله بعد از بتا بهش بگو که کلا شاد باشه،ایشالله اینبار نتیجه میگیری عزیزم🍼🚼💕💕😍😍

سلام دوستاي گلم... من مرداد ماه پانكچر انجام دادم كه هايپر شدم... دكترم گفت روز دوم پريود دومم برم كه برام كاراي انتقال رو شروع كنه... ميشه يكي بهم بگه روال انتقال جنين فريز چه جوريه؟ دوباره بايد تزريق داشته باشم😩😩

یعنی لک من ممکنه لک لانه گزینی باشه؟! تازه بعد از ۱۵ روز؟؟؟؟؟

عزیزم در بارداری مدل ما لکه بینی و حتی خونریزی احتمالش زیاد که پیش بیاد، نگران نباش عزیزم، دکتر من میگه لکه بینی و خونریزی در بارداری میتونه نشونه چیزی باشه و هم میتونه نشونه چیزی نباشه، به نظر من شما برو بتا بده، نمیتونی حتی خونریزی هم داشته باشی بگی باردار نیستی چون ماها باید حتما بارداری و عدم بارداریمون با آزمایش خون مشخص و تایید بشه، برو حتما آزمایش بده، در ضمن دو تا جنین انتقال دادی ، بنابراین حتی در صورت خونریزی هم باید بتا رو انجام بدی، ایشالله که یه بتای تپل مپل داری.