2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
لیلا جون ممنون بابت جوابت سوگل جان اگه اشتباه نکنم تا جایی که خوندم ظاهرا روند درمان این سیکل انتقا ...

۲۴۰۰ هیسترو و خراش شد. ولی تو ریکاوری بی نهایت درد داشتم ها. حالم بدتر از پانکچر قبلی بود فحش می دادم. یکی دو روز دل درد خفیف و لک داشتم همین. البته واسه درد مسکن می دن

مختصر بگم هیسترو خراش حدود ۲۴۰۰

سرم ایوی ای جی آزادش بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هر کدوم

Gcsf 120   بعدش پا درد و استخون درد داشتم. داروهای بالا همه از ۱۳ آبان خریدم

انتقال جنین فریز ۱۵۰۰

روزی دوتا هپارین دارم هپارین دونه ای ۳۰ تومان

۴ تا استرادیول

دوتا hcg امشب و ۸ ام.

روزی سه تا شیاف سیکلوژست

پرنیزولون دوباره از هفته بعد شروع می شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مختصر بگم هیسترو خراش حدود ۲۴۰۰ سرم ایوی ای جی آزادش بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هر کدوم Gcsf 120   بعدش پ ...

سوگل واسه چي واستون هپارين دادن واسه من ندادن فقط استرديول و آ اس آ و آمپول پروژسترون

وای بچه ها من لکه بینی داشتم یعنی پریود شدم؟ روز ۱۵ انتقالمه رو دستمال ترشحاتم رنگی بود مث معذرت میخام خونابه تا حالا لک بینی نداشتم غلط نکنم پریود شدم رفت آره؟ توروخدا کمکم کنید. روز ۱۵ معلومه برم آزمایش؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
وای بچه ها من لکه بینی داشتم یعنی پریود شدم؟ روز ۱۵ انتقالمه رو دستمال ترشحاتم رنگی بود مث معذرت میخ ...

عزیزم نگران نباش

احتمالا مامان شدی و اون لکه ها برای اونه 

حتما برو ازمایش دیگه صد درصد نشون میده

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
وای بچه ها من لکه بینی داشتم یعنی پریود شدم؟ روز ۱۵ انتقالمه رو دستمال ترشحاتم رنگی بود مث معذرت میخ ...

حتما لکه لانه گزینی یه

مبارک ایشالا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

گفتن آمپولام دو برابر بشه و نرم آزمایش استراحت کنم. ولی میترسم پریود شده باشم مگه با روزی ۲ تا پروژسترون همینطوری پریود میشی؟ باید آمپولا قطع کنی تا پریود بشی... دیروز تاریخ پریودم بودم  خدا کمکم کنه یعنی بازم مث این ۵ سال بازم سر موعد پری لعنتی اومد!!!! اصلا نمیدونم چیکار کنم خدا....

بهم گفتن نرو آزمایش زوده موندم چیکار کنم

کی گفته زوده ؟  والا از 12 دیگه  همه می رن ازمایش   

به مرکزی که انتقال دادی زنگ بزن شاید تعداد امپول و ششیافتو تغییر بدن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مرسی سوگل جان

من سری قبل gcsf داشتم منتهی تو بازو که همون دستی که تزریق شده بود استخونش خیلی درد می کرد.

سوگل دکتر شمام طرازی هست؟؟ به شما واسه قبلش پمادی چیزی نداد؟؟

پردنیزولون داری؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
کی گفته زوده ؟  والا از 12 دیگه  همه می رن ازمایش    به مرکزی که انتقال دادی زن ...

به مرکزم زنگ زدم  هی میگن نرو آزمایش زوده زوده. آره آمپولما گفتن سر موعدش دو برابر بزنم.