2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عروسک جون مگه تاریخ آز رو دکترت مشخص نکرده؟ همون تاریخ برو من فکر کنم عفونت قارچی گرفتم. کسی تجربه ...

عزیزم طاقتم کمه دکتر گفته پونزدهم که میشه روز پونزده انتقال بروولی به قول شما بهتره همون موقع برم

عفونت قارچی باشه سوزش یا خارش داری بالاخره

فکر نکنم احتمالا همون شیافه آب شده میاد بیرون

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
دوستان عزیز خودم ,مامانای خوشگل با روحیه و مهربون... گفتم عکس کیکمو براتون بزارم....دوست داشتم یکم ف ...

وای لیلا جون لذت بردم دیدم انشا الله همیشه تو زندگیت خوش باشی به حق علی و آل علی😘😘😘😘💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی شرمنده من از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام وترجیح میدم اینجا نیام که روحیه تون خراب نشه، در حال گذر از روزهای بسیار بد و تلخم اما چه فایده!!!!

لیلاجون تولدت مبارک ایشالا زودی جوجه هاتا بغل کنی و اخرین تولد دو نفره تون باشه...

عروسک جون و مینو جون تبریک بازم خدا را شکر خبرای خوب شنیدیم ...

آنا جون من لایق مادری نبودم و این شانس را ازدست دادم....

ایشالا خبرای خوب ازتون بشنوم....

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

من اونقدر بي علايم هستم دوباره صبح بي بي گزاشتم ببينم هستش جنين جان 😁از جا امپولام نكم بهتره اصلا انگار معتاد شدم هرروز امپول بزنم نزنم يه چي كم دارم اينم از اعتيادممن اگر مردم تا صد سال بعد از جسمم پروژسترون ترشح ميشه

سلام به همگی شرمنده من از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام وترجیح میدم اینجا نیام که روحیه تون خراب نشه، د ...

ويانا جان خواهر گلم نااميد نشي توكل بخدا منم بار ٥مثبت شد از سال ٩٢درگيرم اول سپتوممو عمل كردم بعد دارو خوردم خبري نبود بعد همسرم از داد متوجه شديم اي بابا طبيعي نميشه شد سال٩٣ ميكرو كردم بعد هايپر شدم دوتا انتقال سال ٩٣دادم نشد بعد ٩٤دادم نشد تو اين وسط مامانم فوت شد نابود شدم نابود بعد بهمن ٩٤انتقال دادم نشد ولش كردم تا امسال دوبار رفتم ابن سينا تهران كلي ازمايش دادم كلي پول بعد كفتم بززار اخرين بسته رو هم منتقل كنم فعلا مثبت شده ولي ميترسم توكل به خدا از كارم استعفا دادم اخه ساعتي بودم  اميدوارم بشه با اين همه هزينه درد رنج

لیلا جان تولدت مبارک ان شالله با بچه ات جشن بگیری. خوش به حالت مینو جان منم یک بتای تپل می خوام. عروسک جون سوزش دارم خارشم یکی دو ساعته نمی دونم پوستش رفته یا قارچه. 

سلام به همگی شرمنده من از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام وترجیح میدم اینجا نیام که روحیه تون خراب نشه، د ...

عزیزم توکلت به خدا باشه هرکس یه جور. تو زندگیش امتحان میشه انشا الله ههمون سربلند. بیرون بیایم شماهم سعی کن روحیتو. نبازی میدونم خیلی سخته ولی سعیتو بکن انشا الله به نتیجه میرسی پس بنده خدا مادر. شهید. حججی چی کشید. با این امتحان سخت قرآن بخون و. گوش کن و. ذکر. بگو. تا آرامش به قلبت برگرده

لیلا جان تولدت مبارک ان شالله با بچه ات جشن بگیری. خوش به حالت مینو جان منم یک بتای تپل می خوام. عرو ...

پس سریع برو دکتر حتما نمیخواد. دکتر. خودت بری اگه نیستش دختر

من اونقدر بي علايم هستم دوباره صبح بي بي گزاشتم ببينم هستش جنين جان 😁از جا امپولام نكم بهتره اصلا ا ...

مینو جون از. تعداد جنینای انتقالت میگی و. اینکه شماره بتای آزمایشات با روزاش

دوستان عزیز خودم ,مامانای خوشگل با روحیه و مهربون... گفتم عکس کیکمو براتون بزارم....دوست داشتم یکم ف ...

عزيزم تولدت مبارك ايشالله سال ديگه نينيت تو بغلت باشه تولدتو جشن بگيري 😘