2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044413 بازدید | 684386 پست
سلام سارا جون رفتی هماتولوژی ؟چه دستوری بهت داد ؟

سلام عزیزم آره رفتم گفت چون یه فاکتور مشکل داره زیاد مهم نیست 

گفت بعد انتقال روزی یدونه آسپرین

شما رفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم آره رفتم گفت چون یه فاکتور مشکل داره زیاد مهم نیست  گفت بعد انتقال روزی یدونه آسپری ...

خوب خدا رو شکر مشکل خاصی نیست 

نه گلم من نشد پنجشنبه برم برای شنبه نوبت گرفتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برا لکه بینی هم عارفی گفت اسپرین رو قطع کن ولی انوکسارو نه شیاف رو مقعدی کن و یه شیاف اضافه کن

چه خوب که با خودش ویزیت شدی، من با کلی مصیبت با ای وی اف بهمن تماس گرفتم که گفتن برو اول سونو اصلن ببینیم ساک بارداری هست یا نه؟ یه شیاف اضافه کردم و اسپیرینم قطعه. از ظهرم کلن خوابیدم فقط برای wc از جام بلند میشم. اما خب خیلی نگرانم چون قشنگ خونریزی کردم و بعدشم مدام لک دارم، چند بارم چند تا لخته دفع کردم البته بدون درد. دعا کنین به خیر بگذره

من نمیدونم والا انگار یادشون رفته اندازه بگیرن فقط من دیدم تو برگه ای که بعد از پانکچر بهم دادن نوش ...

احتمالا پریود میشی 

یا اگر نشدی بالاخره فکری به حال ضخامت و اندازه گیری اون کردن، شاید همین دیفرلین ضخامت رو در حد کم نگه میداره، به هر حال خیالت راحت، چون ما متخصص زنان نیستیم و به روش ها و داروها اشراف نداریم می‌ترسیم ولی خیالت راجت

انشالا بسلامتی خیره عزیزم من که یکهفته ست انتقال دادم و در انتظار سختی برای آزمایش بسر میبرم 😬 ...

اااااااااااااای جووووونم. پس ان شاالله همین روزا با خبر خوش یه بتای توووپ خوشحال مون میکنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی بمیرم. ایشالا که اینبار عالی بشه جنین های زیاد با کیفیت عالی. من بار دوم میخوام گانکچر کنم هول ...

شما مرکز ناباروری انجام دادین یا تهران؟دکتر شوهرتون‌کیه؟تقویتی چی میخوره؟

یا رب العالمین
دوستان من تو این مدته به خاطر امتحاناتم اصلا پیاده روی نداشتم 😔 به نظرتون تو همین 14 روز از شروع س ...

سلام عزیزم، آره داره، هنوزم دیر نشده، هر روز حداقل 40 دقیقه داشته باشه، انشاءالله کلی تخمک و جنین عالی داری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
طبیعی عزیزم منم مریض عارفی ام سه شنبه سونو کرد پنج هفته و دو روز فقط  دوتا ساک رو دید گفت برای ...

عزیزم شما استردایول روزی چندتا می خوری؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست