2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست

[QUOTE=197197017]منم سه روز بعد پانکچر پریود شدم. خونریزی و درد زیادی دارم. شیاف دیکلوفناک میزنم دردم ساکت میشهQU

من فقط از این میترسم که جنین فریز شده رو انتقال دادنی نگیره حیف شد دا کن کلی وزش کرده بودم

چیکار کنیم که جنین فریز شده مثبت بشه،😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من بوشهر زندگی می کنم دکتر سهیل خوبه بوشهر اصلا نیازی نیست برید این همه راه  شیراز ...

سلام عزیزم، منم بوشهر زندگی می کنم، میگم دکترای بوشهر نمی دونی کدومشون تو مطب دستگاه سونوگرافی دارن که نخواد بریم بیرون سونو بدیم؟ اون جوری خیلی معطلی داره، من دکتر قاسمی می رفتم دستگاه سونو نداشت رفتم بیرون سونو شدم خیلی اذیت شدم، دکتر سهیل یه دفعه مطبش زنگ زدم که نوبت بهم بده هرچی تماس گرفتم برنداشتن، شما پیشش رفتی نوبت دهیش چطوریه؟ راستی منم مثل شما مرکز رستمی شیراز میرم، شما چه مرحله ای هستین؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، منم بوشهر زندگی می کنم، میگم دکترای بوشهر نمی دونی کدومشون تو مطب دستگاه سونوگرافی دارن ...

سهیل سونو داره من مدتی هس نرفتم ببینم نوبت دهیش به چه صورته قبلا حضوری نوبت می داد شما یه سر حضوری برو چون خودش پزشک مرکز ناباروری و آی وی اف بوشهره واردتر از بقیه هس. من یکشنبه ان شا الله انتقال دازم پیش رستمی

سهیل سونو داره من مدتی هس نرفتم ببینم نوبت دهیش به چه صورته قبلا حضوری نوبت می داد شما یه سر حضوری ب ...

باشه عزیزم،ممنون   به سلامتی گلم، انشاءالله خبر بارداریتو به زودی برامون بیاری، دکتر نوروزی اگه اشتباه نکنم اونم می گفتن سونو داره، شما در جریان هستی؟ 

فدات ممنون عزیزم همچنین شما تو چه مرحله ای هستین؟ من از اون بی خبرم والا 

ممنون گلم   من تو خرداد مرکز رستمی با دکتر فلاحی انتقال دادم، شنبه آزمایش خون دارم.

بسلامتی عزیزم ان شا الله که باردارین. تست نزدین؟

سلامت باشی گلم، بی بی چک زدم مثبت شد، ولی شش روز قبلشم آمپول hcg داشتم نمی دونم بی بی چکه درسته یا نه، پناه بر خدا، دیگه شنبه آزمایش بدم ببینم باردارم یا نه.