2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044185 بازدید | 684363 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من سر در نمیارم

دوستمون دید. تحلیل کرد. گفت

۲۲ تا تخمک داشتی که ۲۰ تا جنین شده که تا روز سوم ۸تا از جنینا ۸سلولی شدن و ۱۲ تاشون ۴سلولی موندن 

برای همین گفتن ۸تا جنین دارین بقیه رو میخوان ببینن میمونن یا نه 

نظرت چیه؟ 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
[QUOTE=197197017]منم سه روز بعد پانکچر پریود شدم. خونریزی و درد زیادی دارم. شیاف دیکلوفناک میزنم درد ...

نه عزیزم اکثرا همه بعد از پانکچر آزرده میشن یا هایپر میشن یا آب میارن.

معمولا دکترا بلافاصله جنین رو انتقال نمیدن.

یکی دوتا پریودی مهلت میدن که رحم آماده بشه.

اصلا نگران نباش

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
چیکا جون عزیزم نگران نباش از این ببعد کم کم حرکتاشون بیشتر میشه حالا اول راهی دیروز صبح نینیم تکون ن ...

اي جون دلم الهههي فداش بشم من😍😍😍😍😍تا اخرشو خدا بهم رحم كنه🤕

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم، حتما سریع برو دکتر خیلی سریع اصلا برو بیمارستان آرش اگر تهرانی

جدی میگی؟

من مشهدم

😨

چیکا جونم خودت جواب خودت رو دادی بچه جفتش قدامیه خوب معلومه چون قدامیه حرکتش رو کمتر حس میکنی و ضربا ...

اي جون دلمممم خدا حفظشون كنه الهي😍😍تا الان استرس چيزاي ديگه بود از اين به بعد هم اين اضافه شده انشالله اين استرسا قسمت خودت و همه دوستاي منتظر😍😂

پست دومت ريپلاي نشد عزيزم 

اينو ديگه صداشو در نيار🤕😰در جواب پست بعديت😂

خداياشكرت....❤️ 
اون دو تا رو هم پیر کردی 😂😂😂 آخه من موندم کی گفته الان تعداد تکون های بچه مهمه؟ حتی ممکنه چند روز ...

بله بله متوجه شدم و مورد عنايت دوستان هم قرار گرفتم😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم، حتما سریع برو دکتر خیلی سریع اصلا برو بیمارستان آرش اگر تهرانی

عزیزم دیروز رفتم دکتر. فت لتروزول ادامه بده. ولی سونو نکرد. 

خیلی خوبه عزیزم انشالله با اولین تنتقال باردار بشی

ممنون عزیزم. امشب یکم نگرانم. درد و خونریزیم شدیده. التماس دعا

انشاالله شما هم بهترین نتیجه دلخواهتو بگیری❤

سلامت باشی گلم، بی بی چک زدم مثبت شد، ولی شش روز قبلشم آمپول hcg داشتم نمی دونم بی بی چکه درسته یا ن ...

اره عزیزم بعد از چهار روز این دوز هاش سی جی از بدن می ره مطمینم بارداری. چون من سر بچه قبلیم همین طوری بودم 😍😍😍