2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم روز هفتمم ی لکه اندازه دوسه تا نقطه خون قرمز روشن دیدم  یعنی مال منم مثبته؟

بله انشاالله ک مثبت احتمالا لک لانه گزینی بوده گلم

گر بگویم مثل خون در رگ منی بهتان نیست
قربون دوسته خوبم بابت دلگرمیت

انشاالله بارداری و زایمان سلامت و شیرینی داشته باشی❤🙏🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اخه بلند که میشم لکه بینیم بیشتر میشه

نه گلم اشتباه نکن اون خون هایی هست که جمع شده 

کنم نمیگم بلند شی غذا درست کنی، فقط یه چرخی بزن و دوباره برو سر جایی که بودی، منظورم در همین حد هست فقط

یا دیگه در کمترین حالت، وقتی نشستی و دراز کشیدی عضلات پاهات رو منقبض و منبسط کنی

ببین من حدس می‌زنم ها ممکنه پروتکل متفاوتی برات در نظر گرفته باشه، حدس می‌زنم دیفرلین بده و یک پریود ...

اخه من که با ال دی پریود میشدم چه نیازی به دیفرلین هست.؟من تخمدانتم هیچ فعالیتی ندارن

به نظرت چطور میشه سیکلم زینبی جون؟اخه گفته ۱۴ سیکل بدون خوردن دارویی باز برم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه گلم اشتباه نکن اون خون هایی هست که جمع شده  کنم نمیگم بلند شی غذا درست کنی، فقط یه چرخی بزن ...

زینبی جان تو اوایل بارداری میشه رانندگی کرد شوهرم نمیزاره دست به ماشین بزنم میگه ضرر داره ولی با تاکسی هم سختمه برم جایی راننده انقدر انداخت تو چاله چوله کمردرد گرفتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷