2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044186 بازدید | 684363 پست
میتونم تا صبح تحمل کنم دکتر شیاف دیکلوفناک داده تخمدانهام درد نداره دور ناف خیلی متورم و درد ناکه ...

عزیزم حتما با دکترت مطرح کن..... 

احتیاطا تا میتونی پروتئین بخور..... 

سفیده تخم مرغ آب پز..... 

ولی حتما مطرح کن شاید نیاز باشه سونو بشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی فقط نسخه سونوگرافی ان تی برات نوشته؟ خوب چرا میخوای سلفری انجام بدی عزیزم؟شاید لازم نیست، آزمای ...

برام ان تي نوشته و آزمايش خون هم نوشته ولي nipt ننوشته. آخه فاميليم با همسرم، گفتم بنويسه خيالم راحتتره. آره حتما فردا زنگ ميزنم. شايدم دكترم خواسته جواب غربال رو ببينه بعد بنويسه برام

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۵تا تخمک داشتم هایپر نشدم یذره درد داشتم ولی یه نفر با ۸تاتخمک شکمش اب اورده بود بستری شده بود

عزیزم تعداد تخمک خیلی ملاک نیست یعنی تعداد ف. لیکول تحریک شده ملاکه...... 

مثلا ممکنه یکی 15 تا تخمک داره که از همون تعداد فولیکول گرفتن...... 

اما یکی کلی فولیکول تحریک شده داشته باشه که نهایتا 8 تا تخمک ازش گرفته باشه..... 

یعنی وقتی یکی با ۸ تا تخمک هایپر شده یعنی تعداد بالایی فولیکول تحریک شده داشته که عمدتا پوچ شدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تازه این تاپیک رو دیدم.دکتر بهم گفته باید میکرو کنم.خانوما برای میکروهم نیاز به عکس رنگی هست؟؟

عزیزم بله ترجیحا عکس رنگی بندازی خوبه هر چند تو روال کاری تاکثر مراکز و تکميل پرونده عکس رنگی هست..... 

من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرمم این آزمایششه دکتر گفت میکرو کن بنظرتون میکرو کنم یا همسرم با دارو ب ...

عزیزم همسرت کجا از اسپرم داده؟ 

مرکز ناباروری یا آزمایشگاه غیر ناباروری؟ 

مرکز ما گفتن تو ماشین دراز نکشید یکم صندلی رو بخوابانید ک راحت بشینید.

مرسی که گفتی👍 مرکز من که اصلا این توضیحات رو نمیده

انتقال قبلی همینکارو کردم. جلو نشستم صندلی رو یکمی خوابوندم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من الان آزمایش همسرم گذاشتم تو همین تاپیک چندتا پست بالاتر یه نگاه می‌کنید لطفا؟بنظرتون ممکنه مثل شم ...

عزیزم حتما اگه مرکز ناباروری انجام نداده تکرار کنه!!!!! 

برا همون روز نوبت میده؟

نه برا همون روز نمیده

اول زنگ بزن ببین هستن فکرنمیکنم باشن

اگه باشن قطعا برنامه پزشکاش تغییر کرده و مثل قبل عید نیست. من اون روز ۳شنبه بهم نوبت داد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم آزمایشگاه انجام داده دکتر ظهیری هیچ کاری فقط بهم گفته میکرو کن موندم برم مهر یا الز ...

پس عزیزم اعتباری با آزمایشش نیست..... 

حتما مرکز ناباروری مجدد تست بده..... 

ما چند سال به خاطر همین آز اسپرم تو آزمایشگاه الکی دور خودمون چرخیدیم..... 

تازه بعد دو سال دیدیم اون تستیکه همه چی گل و بلبل بوده مورفو شد بین صفر و یک! 

من روز یازده که ازمایشم مثبت شد دکترم‌گفت همین الان سرمتو بزن

جدی ؟ دکترتون کیه ؟؟

سرم اولت چند روز قبل انتقال بود ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چقدر کار همسرت قشنگ بوده الهی همیشه دلتون شاد باشه. من مطمئنم توجه ی همسرت خیلی خیلی توی باردار شدنت ...

انشاالله ایندفعه مثبت میشی عزیزم مطمئنم

راستی قرص ویاگرا هم داشتم که واژینال میزاشتم اینم واسه خون رسانی به رحم بود 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه خدارو شکر تو سونوها خوب بوده رشدش فقط اینکه شکمم کوچیکه به نظر خودم به دکترمم گفتم عصبانی شد گفت ...

عزیزم نگران نباش من خودم تقریبا تا ماه ۶ شلوار معمولی میپوشیدم. عملا خیلی شکمم بزرگ نشده بود..... 

یعنی از رو مانتو معلوم نبود اصلا باردارم..... 

تازه بعدش مشخص شد..... 

مهم اینه رشد جنین تو سونوها اوکی باشه....