2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044211 بازدید | 684364 پست
سلام من سه روزه پانکچر شدم فردا گفتن بازم بیا نمیدونم چیکار میکنن باز انتقالم کیه؟ امپول پرژسترون ...

عزیزم احتمالا اگر وضعتون خوب باشه انتقال میدن فردا براتون

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم هر روز دارن از دخترم رگ مگیرن. روزی حداقل نیم ساعت برای رگ گرفتن گریه میکنه. میگن بد رگه.. من ...

اره عزیزم حق با تو خیلی سخته

ولی اون بچم الان وزنش کم ضعیفه جون نداره بیاریش خونه اونجا دکتر و پرستار حالا هرجوریم باشه بهش رسیدگی میکنند مطمئن باش وضعیتش از شرایط خونه بهتره

خدا بهت صبر و نیرو بده این روزا هم پشت سر بذاری بیای اینجا از شیطنتاشون ناله کنی و غر بزنی ما بهت بخندیم😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه دختر خوب، انشاالله که بارداریه خوبی داشته باشی😘 به من که کلا کیفیتشون رو نگفتن چه سه ر ...

سلامت باشی گلم😘😘دیگه پناه بر خدا ایشالله که با همین منم مامان بشم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم احتمالا اگر وضعتون خوب باشه انتقال میدن فردا براتون

به نظرخودم فریز کنم یه پریود بعدی انتقال بدم ولی همسرم میگه الان انتقال بدیم میترسم رحمم بعد از پانکچر امادگی نداشته باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم روز چند انتقال رفتی سونو که جنین هنوز مشخص نبود ؟؟

اونروزی که رفتم چهاهفته وسه روز بود معلوم بود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اونروزی که رفتم چهاهفته وسه روز بود معلوم بود

جنین معلوم بود؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خواهش میکنم عزیزم  هیدروکسی کلروکین سولفات 200 هر دوازده ساعت یه دونه بعد از غذا پردنیزولون 5 ...

من روز یازده که ازمایشم مثبت شد دکترم‌گفت همین الان سرمتو بزن

فیلم ببین رمان بخون  به همسرت هم بگو بهت روحیه بده مثلا همسرم میرفت بیرون یهو یه جوراب کوچیک م ...

چقدر کار همسرت قشنگ بوده الهی همیشه دلتون شاد باشه. من مطمئنم توجه ی همسرت خیلی خیلی توی باردار شدنت تاثیر داشته. منم خیلی به این قوت قلب ها نیاز دارم. 

هیچکس از مشکل ما خبر نداره جز مامانم. که اینبار در جریان کارام نمیزارمش👍البته مامانم درمورد میکرو کوچکترین حرفی بهم نمیزنه اینقدر که حتی هیچ سراغی نگرفت که جواب آزمایشت چی شد یکمی ناراحت شدم. بعد دو روز که بهش گفتم چرا جواب ازمایشمو نپرسیدی گفت گفتم نپرسم راحت تری.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خواهش میکنم عزیزم  هیدروکسی کلروکین سولفات 200 هر دوازده ساعت یه دونه بعد از غذا پردنیزولون 5 ...

چه جالب اصلا نشنیده بودم آره عزیزم متوجه شدم..

من دو هفته دیگه وقت دارم سوالی داری بگو میپرسم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الان هفته ۲۷ هستم عزیزم. من هماتوم هم  نداشتم از اول .ولی علت لک الان رو نمیدونم .قبلش گذاشتم ب ...

خوب خدا رو شکر هفتت بالاست .نگران نباش. این روزا میگذره.شایر به خاطر همون آسپرین و هپارین باشه.منم عین خودتم .ولی سپردم به خدا .کاری از دستم برنمیاد

عزیزم هر روز دارن از دخترم رگ مگیرن. روزی حداقل نیم ساعت برای رگ گرفتن گریه میکنه. میگن بد رگه.. من ...

اخ نگو دارچین جون .دلم کباب شد.مطمئن باش اینقدر زحمت کشیدی تا الان خدا هم کنارت بوده از حالا به بعد هم همینه.استرس نداشته باش

ممنون شماره کلینیک رابرام میزاری

۳۶۷۰۰۹۹۹
تلفن گویاست
یعنی وصل میشه و شماره ملی رو میپرسه و نوبت میده
اما اگه زنگ بخوره و وصل نشه یعنی کلینیک بسته ست

چشمت بی بلا عزیزم ،خیلی لطف میکنی 😘

استاره جان رفتم امروز پرسیدم برات

گفت دکتر همه روزه هست از ده ونیم تا ۱۲

گفتم بدون نوبت میشه اومد گفت نه

گفتم اخه از شهرستان میخاد بیاد گفت صبح همون روزم که میخاد بیاد زنگ بزنه من بهش وقت میدم برا همون روز 

شماره مستقیمشم داد برسم خونه برات میفرستم

تو به نظر من هر وقت میخای بیای روز قبلش یه وقت هماتولوژ بگیر که اگه دکتر برات نوشت دیگه همونروز بری دکترم ننوشت که دیگه کنسل میشه نهایت وقتت

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم