2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ترک آناجان سلام.فدات .من اصلا نمیتونم وارد نی نی سایت شم. یه سوال دارم. یکی از دوستان. تومعده ش ح ...

والا من همچین تجربه این نداشتم اما فکر کنم یه جور مشابهشو داشتم اما فکر کنم معده نبود،تو روده ها بیشتر این حس بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بادام برای بعد انتقال بده؟ من امروز تنها چیزی که میلم بود خوردم بادام بود که الان تو یه سایای ...

والا فکر نکنم بد باشه اما زیاده رویش خوب نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز بی بی زدم که منفی بود مارک لاوین رز حالا دیگه نمیدونم واقعا تا چهارشنبه روز آز ...

عزیزم تا چهارشنبه کلیه......

ایشالله مثل لیلا جون که بی بی روز ۱۳ش متفی بود و فرداش بتااش + شد تو هم خوش خبر خواهی بود......

سلام خانما منم روز دوشنبه گذشته پانکچر داشتم که بخاطر تخمک های زیاد هایپر شدم وانتقالم افتاد چند ماه ...

عزیزم برا رهایی زودتر رژیم پروتئین و سفیده و آب رو رعایت کن و به شکمتم فشار نیار زودی خوب میشی......

سلام. ..امروز رفتم آزمایش میشه روز 11 که بتا مثل همیشه به من دهن کجی کرد و شد کمتر از 1.2 به نظرتون ...

حتما تکرارش کن عزیزم......

این همه صبر کردی دو روزم روش.....

آتریسا جان منم رفتم آزمایش دادم 1.1 بود ولی خب دکتر آزمایشگاه گفت حتما تکرار کن ما داشتیم کسی که منف ...

عزیزم متاسفم .. خیلی این روزا میومدم سر می زدم  خبر خوب بگیرم از  شما و آتریسا جان ...

ما هم تو نوبت بهزیستی هستیم ببینیم  خدا  چی برامون مقدر کرده ...

به رحم اجاره فکر نمی کنی؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام. من دیروز ای وی ای جی داشتم. سه شنبه هم انتقالم  هست . برام دعا کنید. هر روز صبح و شب هم ب ...

عزیزم به سلامتی.......

دیگه ایشالله چیزی تا تحقق آرزوی زیبات نمونده......

بوس به مامان نانازی از الان.......

سلام ، من کلا معده ام خیلی حساس شده غذاهای سرخ شده که می خورم  معده درد میگیرم و یکم کوچو ...

عزیزم برا ویار صبح بیدار میشی قبل بلند شدن از جات یه کم نون خشک بخور.......

من سنگک تیکه تیکه کردم خشک کردم هر موقع حس ضعف داشتم میخوردم......

برا تهوع سیرابی مثل آب رو آتیشه بگو یکی برات بیرون خونه درست کنه بسته بندی کن بذار تو فریزر ه هر از گاهی بخور......

من حس تهوع از هفته ۵ تا ۸ داشتم که مثلا یه روز یه چند قاشق سیرابی میخوردم تا چند روز دیگه خبری از حس تهوع نبود......

البته من کلا این حالتم کوتاه بود و زود شروع شد و زودم تموم شد یعنی عملا فقط ۳ هفته طول کشید......

سیرابی برا من که خوب جواب داد.....

من قبل انتقال درست کردم گذاشتم تو فریزر.....

سوگل جون ممنون میشم جواب بدی

عزیزم هپارینم از خونواده سلکسان و انوکسوپارین و..... هست......

برا مشکل غلظت خون و رقیق کردن خون و بهتر جردن خونرسانی تجویز میشه.....

دستورضم به قول لیلا جون تو کانال و همچنین صفحه ۶ همین تاپیک هست....

Ati جون عکست رو نمی بینم گلم. واسه رقیق شدن خون باید باشه دکتر گفت هپارین خاصیت ایمنی یا ضد ایمنی اش ...

عزیزم من میکروی دوم هپاریت داستم برا من جدا بود و باید میکشیدی تو سرنگ و تزریق میکردی.....

هپارین بهتره به بازو زده بشه......

البته طبق اطلاعات اون زمان ولی من اون زمان دور ناف میزدن.....

من پاهام امروز شدید درد می کنه انگار داره پاره پاره می شه و استخونش می شکنه؟ این عوارض کدوم دارو هست ...

عزیزم احتمالا جی سی اس اف باشه........

من که بعدش مثل معتادا با خودم میپیچیدم......

اما نهایت ۲۴ ساعت دردش طول میکشه.......

تحمل کن عوضش نتیجش شیرینه.....

آتریسا جان منم رفتم آزمایش دادم 1.1 بود ولی خب دکتر آزمایشگاه گفت حتما تکرار کن ما داشتیم کسی که منف ...

منتظر رحمت جون

خیلی برات ناراحت شدم ،

دکتر آصف جاه بعد از عملت ok داد در مورد وضعیت رحمت؟

الهی بمیرم...کاملا میفهمم چی میگی مخصوصا که بارداری طبیعی هم واسمون محاله...اما من هنوز باور نکردم منفیه هرچند دیروز انقد درد داشتم شب یه قرص خوردمو خوابیدم..خیلی داغونم اخه چرااااا نشد با اینهمه سرم و دارو و پ ار پی...

من که زنگ زدم مرکز گفتم روز 11 منفی بود گفت داروهاتو قطع کن..حداقل دو روز کمتر دارو بگیرم بهتره اونم واسه شرایطه من...اما شما باز تکرار کن حالا که گفته و داروهاتو ادامه بده

من هرگز به بهزیستی و ...نمیتونم فکر کنم...دوست داشتم باردار شدم هزینه های دو سه تا کودک  رو تقبل کنم نمیدونم بهش چی میگن به طرحی هست که اتتخاب میکنی کودک رو...اما رحم و سرپرستی و...رو هرگز...شاید چون نمیخوام باور کنم که نمیشه آخه ابتدایی ترین نیاز بشر و اصلا تولید مثل یکی از اولین نیازهای بشره اونوقت من باید واسش اینهمه درد رو تحمل کنم و آخرش هم دست خالی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
حتما تکرارش کن عزیزم...... این همه صبر کردی دو روزم روش.....

اخه تماس گرفتم مرکز گفتن قطع کن داروهاتو...

وای انا جون خیلی ناراحتم...اخه کاری نبود که دیگه انجام نداده باشم..

الان همش فکرم میره میگم نکنه مشکل از همسرم هم باشه...هرچند که آز اسپرم مشکل نداشت. .. فک کنم اگه تعداد یا تحرک خیلی پایین باشه میگنdfi رو باید انجام بدیم؟؟نمیدونم .اما خب کاریوتایپ و شکست دی ان ای و...رو انجام ندادیم..یعنی خانوم دکترهای محترم هیچوقت نخواستن ازمون..فقط منو دایم فرستادن به یه مرحله بالاتر و اینهمه جراحی و آخرشم هیچ..

دیگه نمیدونم باید چکار میکردم چیو بررسی میکردم..خدااایااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دوستانی که آی وی آی جی داشتین کجا باید تایید کنم ؟ لطفا اگه تا حالا تایید کردین مراحلشم برام بگید و اینکه شب هم میشه تایید کرد یا فقط تایم ادراری ؟ یا اینکه داروخانه تایید میکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا شکرت