2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

خدارشکر مثل اینکه دیگه.  ارور. نمیزنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همه مامان های جدید تبریک میگم...

خصوصا مامان سبحان که باهاشون اینجا آشنابودم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

ترک آناجان

سلام.فدات .من اصلا نمیتونم وارد نی نی سایت شم.

یه سوال دارم.

یکی از دوستان. تومعده ش حباب میترکه وباعث تنگی نفس آنی ش میشه. این احساس ر داره.انگار یه حباب تو معده میترکه گازش میزنه بالا یه آن نفسش تنگ میشه....

آیا نفس تنگی اوایل بارداری این شکلی میشه؟؟؟؟؟ یا. مشکل معده ست؟؟؟.آیاطبیعیه یاباید بره دکتر,؟؟؟؟

سلام دوستای عزیزم، سلام آنا جونم، آنا جونم مرسی که همیشه هستی در کنار تک تک ماها، ممنون که پیام دما ...

سلام به همه دوستان عزيز ، ليلا جون خودت گلي خانمي ، ما منتظريم كه زود زود مامان بشي عزيزم . 😘😘😘🌷🌷

بچه ها بادام برای بعد انتقال بده؟ من امروز تنها چیزی که میلم بود خوردم بادام بود که الان تو یه سایای نوشته بود نخورین!!! نکنه بد بدو من خوردم؟!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام دوستان من امروز بی بی زدم که منفی بود مارک لاوین رز حالا دیگه نمیدونم واقعا تا چهارشنبه روز آز هم صبر میکنم آنا جون دعوام نکنی ها ولی غیر از اینجا جای دیگه نمیتونم حرف دلم را بزنم این سری من همه کار کردم دکتر از جنین ها هم راضی بود حالا بازم توکل به خدا 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام خانما منم روز دوشنبه گذشته پانکچر داشتم که بخاطر تخمک های زیاد هایپر شدم وانتقالم افتاد چند ماه دیگه.  الان یه کم تخمدانم تیر میکشه دوس دارم زودتر پریود بشم ازین حس درد رها بشم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام. ..امروز رفتم آزمایش میشه روز 11 که بتا مثل همیشه به من دهن کجی کرد و شد کمتر از 1.2 به نظرتون چهارشنبه روز آزمایش اصلی برم یا دیگه داروهامو قطع کنم...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خانم ها خواهشا اگر گروه تل گرام دارین منم دعوت کنین یا لینک یا آی دی بذارین، منم میکرو کردم و آ ...

عزیزم خوش آمدی، در مورد گروه من عضو نیستم ولی آنا جون کانال داره که اطلاعات خیلی خوبی توش هست در مورد همین داروتون و طریقه تزریق، کلی مطالب مفید که میتونن کمکت کنه، توی قسمت سرچ ت ل گ رام میزنی @microinjection

سلام. ..امروز رفتم آزمایش میشه روز 11 که بتا مثل همیشه به من دهن کجی کرد و شد کمتر از 1.2 به نظرتون ...

سلام به روی ماهت، راستش نمیدونم چی بگم ولی به نظرم دیگه روز 11 یه بتا هر چند پایین نشون میداد.