2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
سلام. ..امروز رفتم آزمایش میشه روز 11 که بتا مثل همیشه به من دهن کجی کرد و شد کمتر از 1.2 به نظرتون ...

سلام آتریسا جون منم بی بی زدم منفی بود وای باید چکار کرد؟ بخدا دارم دیوونه میشم خیلی امیدوار بودم اینسری

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، من کلا معده ام خیلی حساس شده غذاهای سرخ شده که می خورم  معده درد میگیرم و یکم کوچولو حالت تهوع میگیرم  کلا یه شب در میون از شب تا نیمه های شب معده درد ویه کوچولو حالت تهوع 

و ضعف شدید دارم حتی یه وقت هایی سیرم ولی ضعف دارم  چرا واقعا چرا 

چیکار کنم بهتر بشم

به بو هم خیلی حساس شدم

خدایا شکرت
سلام. من دیروز ای وی ای جی داشتم. سه شنبه هم انتقالم  هست . برام دعا کنید. هر روز صبح و شب هم ب ...

عزیزم هپارین رو واسه چی میزنی؟؟ من یه عکس میفرستم میشه بگی چی هست. آخه اونسری تو داروهام بود ولی دستورش نبود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

آتریسا جان منم رفتم آزمایش دادم 1.1 بود ولی خب دکتر آزمایشگاه گفت حتما تکرار کن ما داشتیم کسی که منفی بوده بعد مثبت شده ولی من که اصلا امیدوار نیستم کلی هم گریه کردم اصلا حالم خوب نیست شوهرم میگه بریم سراغ بهزیستی آخه ما که احتمال طبیعی بار دار شدن را که نداریم 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

Ati جون عکست رو نمی بینم گلم. واسه رقیق شدن خون باید باشه دکتر گفت هپارین خاصیت ایمنی یا ضد ایمنی اش بیشتر از انوکسوپارینه یعنی کسی مشکل ایمنی داشته باشه هپارین بهتره. 

فقط نمی دونم آمپول هپارین هم آماده است یا سرنگ جدا مایع جدا هست؟ کجای بدن بزنیم بهتره؟

به سلامتی عزیزم....... عزیزم خیالت راحت مامان شدی رفت....... خیلی خوشحالم که جنسیت مطلوب رو داشتی ...

ممنون انا جونم توهم انشا الله هرچی حاجت قلبیته با مصلحتش از خدا بگیری بحق این روز عزیز

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
Ati جون عکست رو نمی بینم گلم. واسه رقیق شدن خون باید باشه دکتر گفت هپارین خاصیت ایمنی یا ضد ایمنی اش ...

عزیزم تو کانال آنا جون طرز تزریقش هست، مستونی اطراف ناف ،بازو و ران بزنین، ولی شکم خب بهتر و راحت تره، 

@microinjection

آتریسا جان منم رفتم آزمایش دادم 1.1 بود ولی خب دکتر آزمایشگاه گفت حتما تکرار کن ما داشتیم کسی که منف ...

عزیزززززم خیلی ناراحت شدم 😢  والا نمیدونم چی بگم فقط واقعا ناراحت شدم.😢😢😢😢😢