2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
سلام عزیز دلم به منم گفته بود برم آزاد بخش من وقتم گرفتم اما چون زودتر از اون رفتم پیش دکتر میل ...

من یه مشکلی دارم نمیدونم چیکار کنم

برام سلفری نوشته دکتر، بعد رفتم تو سایت آزمایشگاه نیلو نوشته سلفری واسه کسایی آسپرین و هپارین دارن اصلا جواب درست نمیده و اینکه سلفری واسه کسی درخواست میشه که عدد ان تی بالا باشه اخه من هنوز ان تی ندادم چرا سلفری نوشته بعد ناهنجاریای واکسن سرخجه اصلا با سلفری مشخص نمیشه این فقط ریسک 3 تا سندرومو بررسی میکنه درسته؟؟

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها تقریبا چندم سیکل عمل پانکچر رو انجام میدن؟ بعدش چند روز باید استراحت کنیم؟

بین 14 تا 21 سیکل حدودا، اگه هایپر نشی، مثلا درد و ورم تخمدان نداشته باشی بعدش نیازی به استراحت نیس، ولی اگه هایپر شدی و درد داشتی، باید یه سه چهار روزی رعایت کنی، خم و راست نشو، وسیله سنگین هم بلند نکن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه به منم اسم اپلیکیشنتو بدی هرچی نصب کردم پولی بوده هیچی نداشته

اسمش pregnacy هستش اینم قسمت اطلاعاتش پولیه اما خود اپ رایگانه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا شیاف پروژسترون و میگفتم میشه مقعدی استفاده کرد دخترا گفتن آره مانعی نداره،انتقال دادی؟تونستی در ...

من حامله ام عزیزم.شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم اما دکتر گفته واژینال بزار.من خودم برای یبوست آلو و انجیر و برگه زردالو روغن زیتون و کاهو استفاده میکنم.

سلام چی پرسیدی

ده بار سوال کردم کسی جواب نداد

من ۲ ساله تو اقدامم 

متاسفانه باردار نشدم

دارو دکتر و اینا هم رفتم

ولی چند ماهی خسته شدم و ول کردم شاید طبیعی بشه و نشد

الان دوباره میخوام شروع کنم

سوالم اینه از کجا شروع کنم

برم این سینا یا دکتر یا چی؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
ببین هر کسی یه دکتر رو معرفی میکنه من فقط دکتر اشرف معینی و دکتر علیرضایی رو میشناسم از اشرف معینی ...

والا دولتی باشه بهتره

البته من بیمه تکمیلی دارم

پیشنهاد شما چیه؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
مرکز مام پزشکای خوبی داره دکتر منم عارفی خیلی ازش راضی ام

دکتر عارفی فقط مرکز مام هستن؟

مام خصوصیه بیمه تکمیلی قبول میکنه؟

تهرانی

بله عزیزم

والا دولتی باشه بهتره البته من بیمه تکمیلی دارم پیشنهاد شما چیه؟

عزیزم بچه های اینجا بیشتر خصوصی رفتن. حالا اگه کسی هم دولتی رفته باشه و جواب گرفته باشه راهنماییت میکنه.اما اگر تهران میخوای بیای مرکز ابن سینا و مرکز مام خوبه.خیلی ها جواب گرفتن .من خودم هم مرکز آی وی اف بیمارستان لاله که مربوط به تیم دکتر افلاطونیان هست جواب گرفتم .باز خودت باید با توجه به مشکلی که دارین تصمیم گیری کنی

عزیزم بچه های اینجا بیشتر خصوصی رفتن. حالا اگه کسی هم دولتی رفته باشه و جواب گرفته باشه راهنماییت می ...

لاله هم خصوصیه؟

بیمه تکمیلی قبول میکنن؟

اگه تهرانی که چه بهتر.حتما یکی از این مراکز ناباروری مراجعه کن تا تمام آزمایشات و سونوها ازتون گرفته ...

ابن سینا برم یا جای دیگه؟