2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044219 بازدید | 684364 پست
به نام خدا  نت گردی ممنوع 😉😉😉😉 از این جهت خیالت راحت، خیلی خیلی خیلی از افراد این مشکل رو ...

چشم چشم 🙈🙈

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مورفولوژی صفر تحرک هم افتضاح الان دقیق یادم نیست برا تهران رفتن مشکلی ندارم ولی امروز قیمت گرفتم ما ...

آره هزینه مام بالاست ،انشالله که هر جا میری نتیجه بگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ۱۴ روز میمونه hcg تو بدن، فقط ۶ روز گذشته از آمپول شما

ممنونم عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
۳۸......۴۰......۴۵ یکبارم شد ۲۵

رها جان نگران نباش وقتی تا ۲۵ پایین اومده .یادمه زینبی جون با dfi 38با اولین انتقال مامان شد .هرچند خودم میگم ولی منم ازاین بابت نگرانم چیکار میشه کرد سپردم دست خدا

سلام عزیزم میگن 3 تا 5 روز اوکی هست نگران نباش برای dfi هرچی کمتر باشه این فاصله بهتره

مرسی نیلدا جان .دلم برا خودم میسوزه برا هرچیز ساده ای نگرانی واسترس داریم  ازمایشگاه گفت سه روز امابیشتر از سه روز  شد برا ما

امروز 25 خرداد 1400 شروع سیکل 20 عدد آمپول انوکسان 12 عدد قرص اس دی اف ویاگرا 30 عدد پنتوکسی فیلی ...

عزیزم کوالی فول به منم داده دکترم، ترکیباتش چی هست می دونی؟فولیک اسید هم داره؟آخه من الان که انتقال دادم اینو می خورم و در کنارش فولیک اسید 1، میگم نکنه کم باشه و باید فولیک اسید 5 بخورم شما می دونی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی نیلدا جان .دلم برا خودم میسوزه برا هرچیز ساده ای نگرانی واسترس داریم    ازمایشگاه گفت ...

آرزو جونم تو رو خدا استرس نداشته باش دوستم این یه چیز خیلی سادس یه روز که هیچه ول کن هر چقد سخت بگیری سختتر میشه. انشالله به سلامتی میای و خدا سوپرایزت میکنه و دی اف آی اومده پایین خودتم عالی برات پیش میره همه چی 😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قبل پانکچر من امپول سینال قرص متفورمین و کلومفین وکپسول اوابوست داده  دو روز مصرف کردم زیر شکم ...

منم تو سیکلم تازه ۳ روزه ک سینال اف و hmgمیزنم شما روزی چند تا hmgمیزنی

نه خواهرافت کردبعدش۵شد

خانمی شما ازمایش ایمنی انعقادی دادین تاحالا 

منم خودم ۳ بار انتقالم منفی شده بار اخر لکه های قهوه ای دیدم یعنی اون لحظه یادمه انقد خوشحال بودم چون فکر میکردم مثبتم چون تو انتقالای قبلیم اصلا لک نداشتم ولی نگو مشکل ایمنی انعقادی داشتم جنین میخواسته لانه گزینی کنه بدنم نمیزاشته و رحم جنین رو دفع کرده الانم دارم لنفوسیت میشم برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن