2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
باور کن شاید اومد تهران و بهش گفتن نیاز به عمل نیست پس الکی نگران نشو چون همیشه که لازم نیست عمل بشه ...

مرسی عزیزم . توکل بخدا . انشالله که عمل نخواد با دارو خوب شه . خودش میگه اصلا پولش مهم‌نیست فقط خوب و سلامت بشم کافیه. ولی میگفت شنیدم که عملش سخته . ممنون از دلداریت گلی

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان. من اولین باره انتقال دادم بصورت فرش با ۴تاجنین. امروز روز دهم بعد انتقالم بود. غروب ...

سلام عزیزم ،انشالله که لانه گزینی هست ،فردا با دکترت تماس بگیر شاید نیاز باشه دوز پروژسترون رو بیشتر کنی یا اینکه فعلا آنوکسا رو قطع کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . توکل بخدا . انشالله که عمل نخواد با دارو خوب شه . خودش میگه اصلا پولش مهم‌نیست فقط خوب ...

آره یکم سخته که اونم باز بستگی داره چقد درگیر شده باشه یه خانومی از بندرعباس اومده بود عمل کرده بود خیلی سخت راه میرفت البته تازه بود فکر کنم یه هفته ولی یکی دیگه یه ماه بود میگفت خیلی راضیه. انشالله الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما هم انوکسا داشتی؟ جاش کبود میشه؟

آره عزیزم داشتم

وای خیلی خیلی آمپول بدیه

مارک البرز دارو

سوزنش به زور فرو میره بعضیاشو که هر چی فشار میدادیم نمیرفت داخل، قشنگ سوزن جوالدوزه😕😕

آره کبود و جای سوزنش هم خون مرده می شد. بعدا متوجه شدم وقتی بعد از تزریق محکم بکشیش بیرون جاش کمتر می مونه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سونو هیسترو بیهوشی داره چطوره؟ دکترتون کیه؟ 

مشایخی 

نه نداره یه مایعی رو وارد رحم میکنن بعد سونو واژینال انجام میشه

دردش قابل تحمله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله بسلامتی و خیر. ببخشید عزیزم این با هیستروسکوپی فرق داره؟

ممنونم بله عزیزم خیلی فرق داره

یه مایعی تو رحم تزریق میشه بعد سونو واژینال انجام میشه بیشتر شبیه عکس رنگیه باز تو گوگل بزنید توضیحات کاملش هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من تازه رفتم پیش دکتر اسرافیلی. چندتا از دوستامون هم اینجا هستن که پیش ایشون میکرو کردن و الان باردا ...

انشاء ا... خودتون هم به زودی باردار میشید...و فرشته تون رو بغل می گیرید❤

.Life is better when youre laughing  
سلام دوستان. من اولین باره انتقال دادم بصورت فرش با ۴تاجنین. امروز روز دهم بعد انتقالم بود. غروب ...

عزیزم والامن هربارانتقال دادم بعدروز۵_۶دنبال همین لکی ک شمانگرانشین بودم،که دلم خوش شه که لک لانه گزینی جنینه،چراهمش منفی فکرمیکنین؟گرفتگی‌ زیرشکمم علامت خوبیه انشاالله مامان شدین،یکم بانی نیاحرف بزنیدبهشون انرژی مثبت بدین که پیش مامان بمونن تا۹ماه انشاالله

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

من روز ۱۹ انتقالم

ترشح زرد و گاهی سبز دارم هفته پیش به توصیه دکترم  ۳شب شیاف کلیندامایسین گذاشتم چندروز خوب بودم باز الان شروع شده برای معاینه به دکترم دسترسی ندارم مسافت زیاده میترسم با هواپیما یا ماشین برم شهر خودمونم که دکتراش هیچ اطلاعاتی در مورد بعد ای وی اف ندارن ممکنه دارو بدن خطر داشته باشه

کیا مثل من بودن کمکم کنید به راهنماییتون نیاز دارم دوستان،

من به قدری بهداشت رعایت میکنم که همه میگن تو دیگه زیادی وسواسی، نمیدونم علتش چیه😭

عزیزم والامن هربارانتقال دادم بعدروز۵_۶دنبال همین لکی ک شمانگرانشین بودم،که دلم خوش شه که لک لانه گز ...

عزیزم چه قشنگ گفتی ....اخه من اون قطره خون چهارپنج روز پیش دیدم و عین شما که میگی خوشحالی هم بابتش کردم.اما این رشته های خونی رو امروز دیدم که هرماه یکهفته قبل پریودم میبینم فکرمو مشغول کرده 

رفتم دکتر گف من تو جواب ان تی. چیز بدی نمیبینم   که بخام بگم امنیو انجام بده  چون ری ...

عزیزم شرایطت کاملا شبیه به یه بارداری طبیعی یه قلو هست که جواب غربالش هم خوبه. اما خوب دقت آزمایش غربال حدود ۸۰٪ هست ولی آمنیو حدود ۹۹٪. هیچ کسی هم بیخود برای اینکه خیالش راحت شه آمنیوسنتز نمیکنه. میل خودته ولی به نظر من لازم نیست کاری کنی. از بارداریت لذت ببر فقط ❤️