2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044363 بازدید | 684381 پست
سلام شوهرم ازواسپرم بود خودم مشکلی نداشتم ۴تا جنین فریز شد که دوتا انتقال دادم قبلا اونم مثبت شد ول ...

عزیزم به جای پرژسترون چی استفاده کردین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر استراحتتون درچه حد بود این کارایی که دوستان میگن هیچکدوم انجام ندادین

اینجا نمیدونم چی گفتن ولی من عادی بودم فقط استراحت مطلق کردم یکبارم از خونه بیرون نرفتم.

مامان یا خواهرم اومدن کارامو کردن تا ماه چهارم الانم فقط آشپزی میکنم ن کار دیگه....چیز خاصی هم نخوردم مثلا نشاسته و فلان

قرص دوفاستون خوردم روزی سه تا ولی از هفته ۱۷دکتر برام کمش کرد و الان روزی دوتا میخورم و کم کم قطعش ...

انشالله خدا برات حفظش کنه عزیزم 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم شکر خدا خواهرم امروز زایمان کرد پسرش با وزن ۳۲۷۰ به دنیا اومد سونوی آخر که یه هفته پیش بود ۳۵۲۰ زده بود .دیروز آمپول ریه زد شکر خدا دستگاه لازم هم نشد.

ممنون از راهنماییت عزیزم.

خدایا شکرت
ممنون عزیز مهربون💕💕💕

عشق 110هم یادمه خیلی خونریزی وحشتناکی داشتن یه هفته ام بیمارستان بستری بودن اخرین بار که تو تایپک بودن خداروشکر خونریزیشون قطع شده بود  یادمه که میگفتن استراحت مطلق بودن شما هم خیلی رعایت کن گلم تا ان شاءالله بخیر بگذره 😘

موقع انتقال دکتر ضخامت را دوباره میگیه؟میگم نکنه زیاد بالابره چون ایندفعه فقط ویاگرا اضافه کرد هم ضخ ...

نه دختر خوب از این فکرا نکن. بی خود که بهت دارو نداده قطعا میدونه که میگه پنج تا دیگه هم استفاده کن.

نه عزیزم دیگه ضخامت رو چک نمیکنن.

امیدت به خدا باشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻