2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
من مورولا بودن کیفیتشون. ان شاالله قسمت شما هم بشه من الان تو ۱۸هفته هستم بچم پسره. علائمم از اول ...

مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه

اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت نمیشه خواب به چشمم نمیاد .همش دستم رو شکممه که تکون هاش رو بفهمم 🥺🥺🥺🥺اخه اصلا تا الان سر س ...

ارزو جون نگران نباش احتمالا از جفتته چون يادمه گفتي جفتت پايينه سعي كن فقط و فقط استراحت كني عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی؟

ای جووووونم خدا پسری رو حفظ کنه 👶❤❤💋💋💋

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مورولا بودن کیفیتشون. ان شاالله قسمت شما هم بشه من الان تو ۱۸هفته هستم بچم پسره. علائمم از اول ...

مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه

اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی؟

ای جووووووونم خدا پسری رو حفظ کنه😘😘😘😘😘😘

احساس میکنم خونریزیم غلیظ تر شده. واسه شما هم همینطور بود

اره برا منم اول رقیق بود بعد که انوکسا رو قطع کردم خونریزیم غلیظ شد و تیره شد، توکلت به خدا باشه ان شاالله نی نیت صحیح و سالم میاد پیشت

باورت نمیشه خواب به چشمم نمیاد .همش دستم رو شکممه که تکون هاش رو بفهمم 🥺🥺🥺🥺اخه اصلا تا الان سر س ...

عزیزم نگران نباش میری دکترعلت خونریزیت معلوم میشه برات صلوات می‌فرستم خداخودش هوات داشته باشه

سلام دوستان.ماه دیگه انتقال دارم دفعه اولمه.. عفونت گرفتم چیکار کنم ؟؟خیلی میترسم بخاطر عفونت سیکل ک ...

گلم بایدبه دکترت بگی که بهت راهکاربده بالاخره دکترت بهترمیدونه بایدچکارکنی عزیزم