2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
من دوسال پیش اخرین انتقالم بودعزیزم،۷۰کیلودوتاسرم دکتررزاقی تجویزکردن،سه روزقبل انتقال تزریق کردن بر ...

عزیزم اینجوری که من متوجه شدم بحث سی دی مارکرها حیلی تخصصی هست و نسبت به هم مقایسه میشن ولی فکر میکنم سی دی 56 و سی دی 16 مهم ترن من خودم سی دی 16 بالا بود و آنتی تی پی اوم هم بالا بود همچنین آزمایش آپکام هم نرمال نبود 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به منم دقیقا همینو میگن ولی مگه آدم چقدر صبر داره  یادته گفتم طرازی بار اول اکثرا منفی میده بی ...

نمیدونم چی بگم

بعضی دردا وقتی تکرار میشه دیگه آدمو سنگ میکنه حتی احساس رو هم از آدم میگیره خدا یه روزی به همین زودی ها برات جبران کنه گرچه این حرفا هم در این شرایط  شاید به جای تسکین به طرف مقابل غم روی غمش بذاره ولی خدا بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم  منم دکتر زرنانی تشخیص دادن،به من پردنیزولون و هیدروکسی کلرکین تجویز کردن،عزیزم شما با ...

عزیزم دکتر زرنانی گفتن پردنیزلون و هیدروکسی رو قبل انتقال قطع کنید یا قطع نکنید؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانما من ب علت اینکه بتونم ب ویزیت دکترم برسم س تا قرص ال دی بیشتر از ۲۱ تا انداختم ب ی دفعه حد ...

عزیزم زینبی رو واست صدا کردم اومد ازت سوال پرسید؟دیدی سوالش رو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم . میگن عملش خیلی سخته . طفلی خوا هارم سزارین انجام داد بعد اون گرفتار شده میگن عمل کنه ۵ ...

آره گلم سخته، ان شاء الله که اذیت نشن خیلی

کلا تیم ابن سینا رو خیلی از متخصص های زنان تایید میکنن، من دکتر خزعلی رو از آنا جون شنیدم خوبه ولی اغلب ایران نیستن، باز اونجا رفتن بهتر راهنمایی شون میکنن

آره گلم سخته، ان شاء الله که اذیت نشن خیلی کلا تیم ابن سینا رو خیلی از متخصص های زنان تایید میکنن، ...

زينبي جون ميشه خواهش كنم اينو ببيني

اين اختلافات طبيعيه؟😔

خداياشكرت....❤️ 
به منم دقیقا همینو میگن ولی مگه آدم چقدر صبر داره  یادته گفتم طرازی بار اول اکثرا منفی میده بی ...

ثمین جون تا حالا هیسترو شدی؟ الان رزاقی ایرانه تو موضوع ایمنی و رحم میگن خیلی حاذقه تا حالا پیشش رفتی؟ 

آره گلم سخته، ان شاء الله که اذیت نشن خیلی کلا تیم ابن سینا رو خیلی از متخصص های زنان تایید میکنن، ...

ببخشید دوستی ب من گفتن درمورد مصرف ال دی ازشما سوال بپرسم ولی جواب ندادین سوالم این بود ک اگ ال دی رو بیشتر از ۲۱ روز بندازم تقریبا ۵ تا مشکل بدی بوجود میاد یا زیاد اشکال نداره

سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️  من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفی ...

سلام گلم.منم آندومتریوز پیشرفته دارم چند سال پیش عمل شدم بعد از اون چند بار انتقال منفی داشتم.دو تا لوله ها بسته هست و یکی از تخمدان ها هم کار نمیکنه متاسفانه.تصمیم گرفتم باز عمل کنم چون واقعا از ای وی اف منفی خسته شده بودم.رفتم کلینیک ابن سینا اونجا گفتن باید عمل کنی وگرنه محاله با این وضع مثبت بشی.بعد از اینجا رفتم پیش آصف جاه که عمل کنم ایشون هم راضی به عمل نبود میگفت باید اینقدر انتقال بدی تا مثبت بشی.اما من قبول نکردم و گفتم که خسته شدم بالاخره به اصرار خودم راضی شد که عمل کنه حتی نامه عمل هم گرفتم.تو همین روزا که منتظر وقت عمل بودم یکی دکتر یوسف نژاد رو معرفی کرد گفت برین پیشش این هر کی رفته جواب گرفته.من خودم نمیخواستم برم اما به اصرار آقا رفتیم .ایشون سونو کردن و اصلا اجازه عمل نداد گفت بیا انتقال بده مثبت میشی.و همینطور هم شد .در عین ناباوری و ناامیدی خدا دستمون رو گفت .در صورتیکه که دکترا میگفتن محاله با این وضع مثبت بشی .

اینارو گفتم به امید اینکه به درد تو هم بخوره.به نظرم حتما یه سر بزن به این دکتر.چون علاوه بر خودم چند تای دیگه آندومتریوزی بودن و مثبت شدن اونا هم چندین بار جاهای دیگه انجام داده بودن و جواب نگرفته بودن

عزیزم دکتر خزعلی خیلی وقته ایران نیومده .عمل ها رو بیشتر دکتر پادمهر انجام میده

2810