2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044446 بازدید | 684389 پست

ببخشید کسی هست جواب منو بده؟ منمی خوام برم برای انتقال جنین گفتن روز 12 پریود برو ازمایش و سونو حالا 12 پریودم تعطیل اگه 13 پریود برم عیبی داره؟ و اینکه چند روز بعد از سونو انتقال میدن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله جانم بپرس عزیزم

ببخشید کسی هست جواب منو بده؟ منمی خوام برم برای انتقال جنین گفتن روز 12 پریود برو ازمایش و سونو حالا 12 پریودم تعطیل اگه 13 پریود برم عیبی داره؟ و اینکه چند روز بعد از سونو انتقال میدن؟

بچه ها اينجا كسي از هزينه آي وي اف مركزناباروري مام خبرداره؟!يكي بهم گفت١٥ميليون ميخوام بدونم چقدره؟ ...

20تومن حساب کن 

هزینه پانکچر 9تومن هزینه انتقال 4تومن هزینه فریز 4تومن هزینه داروها 2الی 3تومن هزینه ویزیت و سونو اگه با تیم دکتر نصر باشه هر دفعه 530تومن حالا دیگه خودت حساب کن ببین چقدر میشه خواهر 

اخه من یه بار دیگه انتقال داشتم شدن ۳قلو تا ماه شش بارداری هم داشتمشون.یهو از دست دادمشون خیلی تجربه ...

متاسفم واقعا😢 چرا ریداکت انجام ندادی؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
الهی عزیزم چشمت زدن ایشالله اگ مثبت شدی تامیتونی ب کسی نگو منم دعا کن ۳ بار منفی شدم تازه میخوام وار ...

قربونت برم مرسی عزیزم.نه دیگه به هیچکی نمیگم.خدا ایشالا بهت به زودی نی نی ناز و سالم بده بیای خبر بدی بهمون.آاااامین