2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اگ ال دی رو ۵ تا بیشتر از ی دوره ۲۱ روزه بندازیم مشکلی داره 

عزیزم ال دی قرصی نیست که ما بهت بگیم میتونی بیشتر بخوری یا نه چون هورمونیه کم و زیادش ممکنه هورموناتو بهم بریزه حتما با دکترت مشورت کن تو این زمینه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من ماه پیش پانکچر داشتم و برام چهارتا جنین تشکیل شد وماه بعد انتقال دارم وهیچ کس نمیدونه وخیلی نگران ...

خوش اومدی عزیزم اینجا خونه خودته

ایشالله با اولین انتقال مامان نینیای خوشگلت بشی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله هر ۳تا جگرگوشمو باهم به علت زیاد شدن مایع دور جنین و خفگی یکیشون و درد زایمان زودرس ۳تا نفسمو از ...

آخی عزیزم .انشاالله خدا زود جاشون رو سبز کنه برات و همین انتقالت مثبت بشه

یعنی امشب دوتا شیاف بذارم و اسپرین دیگه نخورم؟

يه امپول پروژسترون بزن ، من دو شنبه بعد از ظهر لكه بيني داشتم زنگ زدم ابن سينا پرسيدم گفتن اسپرين قطع و امپول را كه سه روز يبار مي زدم هر روز بزنم و خدا رو شكر قطع شد