2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047257 بازدید | 684583 پست
سلام دوستای گلم . ممنون از تک تکتون که به یادم بودید و من مورد لطف قرار دادید . من بیمارستان عرفان پانکچر داشتم و هزینه اش ۳۶۰۰ شد . به لطف و مرحمت خدا و دعای خیر شما دوستای گلم همه چی عالی بود . انشاالله دوشنبه صبح هم انتقال دارم . امروزم دو تا سرم ای وی ای جی تزریق کردم . فقط امیدوارم نی نی هام بخوبی رشد کنن تا دو شنبه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید دیر جواب میدم امیدوارم تو هر مرحله ای هستید صبورانه و با ارامش پیش برید و هیچکس طعم تلخ منفی شدن رو تجربه نکنه من ۱۳ مرداد پانکچر و ۱۸ مرداد انتقال بلاستو هچینگ داشتم که متاسفانه منفی شد برا هزینه ها.... بیمارستان بهمن : پانکچر ۲۶۰۰ انتقال ۵۰۰
السلام علیک یا اباعبدالله.2 ای یو ای.2 ای وی اف در نوین مشهد(تخمک کشی 4مرداد 93 انتقال اول 27مهر 93 منفی بعد هیستروسکوپی دی 93 انتقال دوم 29 دی 93 منفی. ای وی اف سوم:13 مرداد 94 تخمک کشی بیمارستان بهمن.انتقال سوم 18 مرداد 94...نتیجه:منفی.انتقال چهارم:...خدایا...اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
از نظر ایمنی و انعقاد هم اینسری بررسی شده بودم و دارو داشتم ... اگه اون بالایی نخواد هرکارم کنی نمیشه که نمیشه....
السلام علیک یا اباعبدالله.2 ای یو ای.2 ای وی اف در نوین مشهد(تخمک کشی 4مرداد 93 انتقال اول 27مهر 93 منفی بعد هیستروسکوپی دی 93 انتقال دوم 29 دی 93 منفی. ای وی اف سوم:13 مرداد 94 تخمک کشی بیمارستان بهمن.انتقال سوم 18 مرداد 94...نتیجه:منفی.انتقال چهارم:...خدایا...اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
دکترم هیچ دلیلی نداشت... برا اون قضیه کش اومدن بدن هم من تو هر ۳ انتالم داشتم که منفی شدم... از دکتر پرسیدم گفت خانم های حامله هم همینطورن و فقط بخاطر اینه که با دارو ما سطح هورمونهاتون رو خیلی بالا میبریم بدن اونجوری میشه