2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلی جون عزیزم تبریک میگم انشالله به سلامتی به دنیا بیادوقتی متنتو خوندم فقط اشک میریختم چون این لحظات سخت روهمه تجربه کردیم وچقدرشیرین لحظه مسبت شدن جواب برای همه ماهم دعاکن عزیزم باارزوی بهترین ها برایت
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
سلام صبح همگی بخیر به همه مامانی جدید تبریک میگم. امیدوارم ی روزی این حس خوبتونو همه چشم انتظارها ببینن. آنا جان دانر من دیروز بعد از خوردن قرص لووتیروکسین و ژل رویال مشکل پیدا کرده. دکتر غدد گف صبح ناشتا ی دونه قرص رو پیشنهاد داد ولی وقتی گفتم تا ی ماه دیگه سیکل میکرو دارم و تی اس اچ بنا به گفته خانم دکتر طرازی باید بیاد زیر 2/5 گف اولا بدن شما بعنوان گیرنده باید تی اس اچش پایین باشه ثانیا ی قرص با یکونیم قرص فرقی نمی کنه. منم به دانر گفتم بخاطر ضیق وقت با یک و نیم شروع کن . گویا روز اول مشکل نداشته ولی روز دوم که بعد از صبحانه ژل رویال رو خورده حالت تهوع و دل پیچه و برقراری و لرزش اومده سراغش. من هرچی سرچ کردم ژل رویال عوارض این شکلی نداشت ولی دکتر داروخانه بهم گف این عوارض ژل هستن و باید قطع کنه چون بهش حساسیت داره. از طرفی من دیدم این بیشتر عوارض دز بالای قرص تیروییده. برحسب تجربت خودت چی فکر میکنی؟؟؟ فعلا که ژل رو قطع کرده ولی تیروییده رو میخوره.
خیلی نگرانم اگه دوز داروی تیرویید بیاد پایین مطمنا تی اس اچ به این زودیها پایین نمیاد از طرفی حالتهای تهوع و برقراری دانر فکرم رو مشغول کرده. قربون خدا هر کاری رو شروع میکنم ی چیزی ازتوش درمیاد. تازه دکتر شهراد می گف روزی ی قرص بخوره 6 ماه بعد آز تی اس اچ بده که گفتم دکتر ما ماه بعد پانکچر و انتقال داریم نه 6 ماه بعد.
راستی عزیز به نیت 5 تن برای من 5000 صلوات بنویس. مونا جان خداروشکر که تخمکهای خوبی داشتی انشالله که جنین های خوبی هم داشته باشی. ازت ی سوال دارم شما آز آ ام اچت چن بود و اینکه دوز داروهای مصرفیت چقدر بود؟؟؟؟؟؟
فدات مه لقا جون! مامی مرسان مهمترین کاری که میتونی بکنی آرامش و در کنارش جلو یبوست رو بگیری! ایشاللع به زودی زود مامانی..... گرم نگه داشتنم کار خوبیه! بسارا جون واللا شاید تو زمینه تیروئید فیاما جون بیشتربتونه کمکت کنه چون فکر کنم فیاما جون بیشتر درگیر قضیه تیروئیدش بود! عزیزم من رویال ژلی استفاده نکردم اما خوب احتمال داره بدنش حساسیت نشون داده! خوب کوکیوتن چی اونو میتونه بخوره؟ ببین اگهبه کوکیوتن بدنش واکنش نشون نمیده بجاش کوکیوتن بخوره! من خودم مدتهاست کوکیوان میخورم! و اما در مورد لووتیروکسین خوب یک و نیم قرص در مقابل نصف قرصی که من میخورم سه برابره واسه همین شاید نتونم خوب راهنماییت کنم اما یه چیزی در مورد رژیم همراه با قرص بگم! من خودم یادمه سال اولی که قرص میخوردم رژیم رعایت نمیکردم اما به محض رعایت رژیم غذایی کم کاری تیروئید در عرض دو هفته بدنم جواب داد! بهت توصیه میکنم کنار قرص این قضیه رو هم رعایت کنی!!!! چهار مورد رو از رژیم غذاییش حذف کنه! ۱. قند و شیرینی و شکر و کلا شیرینی جات مصنوعی حذف!!!!! ۲. بادوم زمینی ممنوع!!!! ۳. خانواده کلم ممنوع!!!! ۴. سویا کلا حذف! من یادمه قرص تیروئید رو یه سال بود میخوردم اما تاثیری نداشت! جوری که دکترم دعوام میکرد که تو قرصاتو مرتب نمیخوری! یادمه تو اون دوران یبوستای وحشتناکی داشتم.... حتی یادمه یه بار ده روزمشکلم طول کشید.... یه بار که در مورد یبوست سرچ میکردم این رژیم رو دیدم که نوشته کسایی مه کم کاری دارن یبوستم میشن و این رژیم براشون خوبه.... منم شروع کردم به رعایتش! باورت میشه در عرض دو هفته ۶ کیلو وزن کم کردم!!!!! این از تجربه من اما فیاما جونم ایشالله میاد و کمکت میکنه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من چهار هزار تا دیگه صلوات بر میدارم تا ختمش زودتر تموم شه مرسان جون خودت سرشار از ارامشی اما اینطوری که من تو دوروبرم میبینم بازم هیچی بجز بیخیالی بهتر جواب نداده سعیمون رو بکنیم انشاالله خدا هم ما رو در نظر میگیره و بخواستمون میرسونه دوستان ما چون انتقال انجام میدیم یجورایی میترسیم بخدا من بهم محرز شده فقط خدا باید بخواد دیروز با خواهر شوهرم که شش هفتشه عروسی بودم با کفش پاشنه دار پنجساعت تو سرمای شمال رو صندلی نشسته بود موهاشم رنگ کرد ساک عروس رو بلند کرد اینا رو میگفت من فقط به خواست خدا فکر میکردم.... فقط خواستم بگم فقط خدا
فقط خدا
سلام انا جون ده هزار تا صلوات من میفرستم لطفا برای من بزارین بعد ی سوال داشتم این ختم ها و صلواتها چه جوری هر بار ب نیت یکی یا کلی واسه همست؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
آنا جون مثل همیشه خوب و عالی جواب دادی.

من از داروخونه پرشین (جردن) تونستم قرص کو کیوتن رد (قرمز) رو مال کانادا پیداکنم که 60 تاشو حدود 84 گرفتم.(ساخت شرکت آنتی ایجینگ پیدا نمیشه) دکتر داروخونه گف چون محلول در آبه بهتره غروبها قبل از شام با ی لیوان آب بخوره گویا دانر با این قرص مشکلی نداره. فعلا ژل اذیتش میکنم.
آنا جون شما کیوتنو چطور و چن تا مصرف می کنید؟؟؟؟ تازه میخواستم قرص DEHA رو هم براش بگیرم که با این تفاسیر بیخیال شدم ترسیدم بگیرم حساسیت پیدا کنه رو دستم بمونه.

راستی دوستان خانم دکتر طرازی روزهای یکشنبه از ساعت 8 الی 10 توی درمانگاه زنان بیمارستان صدر به آفرین (خ کریمخان، خ به آفرین، جنب بیمارستان فیروزگر) بیمار ویزیت میکنه. اگه سوال مهمی داشتید و بهش دسترسی نداشتید اینم ی راهه.
آنا جان واسه منم 6000 تا دیگه اضافه کن کلا بشه 10000 تا .ممنونم
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
بسارای عزیز...من که اصلا نمیدونم این آزمایشه چی هست....!!! والا من درحالت عادی خودم تخمکای خوبی داشتم ولی تو سونو دوم بعداز پری دکتر ابن سینا کلا ناامیدم کرد وگفت احتمالا سیکلت کنسل میشه....!!! داروهام هم اول منوگان وفوستیمون وسینافکت ....که سینافکت که از همون اوا قطع کردن وبه جای منوگان هم مریونال4پودر و2آب وقرص استرادیول هر12ساعت که تا17پری هرروز میزدم.....!!
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!