2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
نگار جون ختما هر کسی به نیت خپدش و دوست داشت به نیت دوستاشم میتونه بخونه! اما چله یاسین بعد اینکه لیست کامل شد شروع می کنیم هر روز چهل نفر برای یه نفر میخونیم! فدات بسارا جون.... عزیزم من کوکیوتن یه روز در میون میخورم.... سامی جون نگران تیرکشیدنا نباش... من هنوزم تخمدانام تیر میکشن.... اینا به خاطر اثرات داروهای تحریک تخمکگذاریه! به چیزای بد فکر نکن! نمیگم خارج رحمی اتفاق نمیفته چون بودن دوستانی که خارج رحمی داشتن! اما قرار نیست این اتفاق برای همه بیفته!!!!!! سوگلی عزیزم به جمعمون خوش اومدی نازنین!!!!! مهسا مامی شکر تا اینجا خوب بوده ایشالله از این به بعدشم خوب پیش میره و دو هفته دیگه شادیتو جشن میگیریم..... عزیزم تزریق سرم به وزن ربط داره! مهسا مامی چون وزنش پایینه دو تا داشته اما اکثرا سه تا دارن! ماه لی لی جون ۴ تا داشت! گونش جون با توجه به اصولی که میگن بعد از ظهر باشه روز بعد روز اوله قاعدتا فردا روز اولته اما خوب تو امروز حساب کن و فردا برو واسه سونو چون واسه سونو از روز اول تا سوم جا داره!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان سپاس از تلاش و زحماتی که میکشید امیدواریم که خدای مهربون خودش زود زود پاداشتو میده دکتر برای 21سیکلم گفته یک سوم دیفرلین تزریق کنم بنظرتون پریود بعدیم خیلی عقب میفته؟ البته ال دی هم مصرف میکنم
آسا جون یه سری از دوستان یه همچین سیکلی داشتن..... نگران نباش... ایشالله به وقتش پریودم میشی.... از الان به تاخیرش فکر نکن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونا انشاالله که همیشه خوب و امیدوار باشید،دوستون دارم باهاتون همراهی میکنم و منتظر مامان شدن تک تکتون هستم
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
سلام به مامانای جدید تبریک میگم انشا الله همه اونایی که انتقال دادن مثبت بشن منم زودتر برسم به انتقال من فردا هیسترو دارم دعا کنید با همین مشکلم حل بشه و اینبار انتقالم کنسل نشه
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
شیدا جون خیر ببینی که با وجود سختیای بارداری کنارمون هستی و تنهامون نمیذاری..... ایشالله به زودی وروجکاتو صحیح و سالم بغل کنی!!!!! نسترن عزیزم به سلامتی ایشالله همه چی خوب پیش میره!
مهدیه و مهدیار عزیزم فکر نکنم باید اضافه کنی.... من تعداد ایرانی و خارجی استرادیولم یکی بود! باز میتونی از دکترت بپرسی اما من شخصا فکر میکنم فرقی نداره!
مهدیه جان دکترت گفت خارجی رو ایرانی کنی اخه چرا ؟ من این ماه دکترم بجای استرادیول دو میل اکویین ۱.۲۵ داد و منم خارجی گرفتم و گفتم دوزش که کمتره باید دوتاییش کنم گفت نه طبق دستور قبلیت بخور روز دوازده بیا
فقط خدا
ساراگل عزیزم ایشالله راضی جون حالش خوبه... ازش خبری گرفتی مارم بیخبر نذار... ناناز جون عزیزم سرم آی وی آی جی تعدادش بر اساس وزن تعیین میشه... اینطور که من دستم اومده برای هر 20-25 کیلو یه سرم تجویز میشه!!! پری پریای عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... ایشالله شمام به زودی به جمع مامانا اضافه میشی و پری تا 9 ماه میره مرخصی قبل زایمان!!!! آرزو جون عزیزم تا حالا هیسترو یا لاپرا شدی؟ میخوام بدونم تا حالا از این لحاظ بررسی شدی؟ یادمه یکی بود بار چهارمش رزاقی تشخیص داده بود مشکل هیدروسالپینکس یا یه همچین چیزی داره.... انگاری یه چیز سمی به رحمش تخلیه میشه یا یه همچین چیزی... بد نیست اگه از این بابت بررسی نشدی حتما بررسیش کنی... A\/A جون الان دیدم که جزء 21 رو واست گذاشتم.... همونطورم که تو جواب پیغامت گفتم ختم قرار مثل چله یاسین 40 روزه نیست و فقط باید تو بازه گفته شده ادا بشه...