2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044175 بازدید | 684362 پست
حالا شما نمیخواد نکران بشی عزیزم ان شاءالله اینجوری نمیشی  وااای ببخش نگرانت کردم نمیشه لوله ر ...

نه عزیزم ناراحت نشو این نگرانیه ک خواه نا خواه با من هس. ولی سپردم دست خدا من توانم همینقدره دیگه. ان شاالله که سومی رو اینجوری نشم و تلاش مون نتیجه بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه  آخه من خدای استرسم😐 از همه چی استرس میگیرم

نه عزیزم نگران نشو  این دوستم روز بیستم انتقالش متوجه شد و جراحی کرد شما خیلی وقته از انتقالت گذشته  دور از جون اگه خارج رحمی بود تا الان درد زیادی داشتید برو حالشو ببر با نی نی تو دلت 

منم جنین فریز دارم عزیزم دکتر گفت روز ۲۱ این آمپولو تزریق کنم ولی تو اینترنت هرچی میزنم زده جلو گیری ...

😄😄با اين داروها كه ميخوريم كلا خدا بخير كنه،

من قبلا ٥بار انتقال دادم اين ٦مين باره ولي يادم نمياد قبلا چيكار ميكردم🥴

امپولت كامل بايد تزريق كني يا نصف مثلا؟براي من گفته كامل

انشاالله انشالله 😍😍 واااای چه حس خوبی 

عزيزمييييي، انشاالله به زودي من برات ذوق كنم مهربوووون😍😍😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بله عزیزم فردا 32 هفته ام تموم میشه. راستش هیشکی هیچ حرفی از زایمان نمیزنه     من مرتب پ ...

ان شاءالله به سلامتي و سروقت زايمان كني عزيزم 

منم هنوز تحت نظر كلينيك بارداري ابن سينام

ولي براي زايمان ميخوام برم پيش دكتر كنعاني حالا يا محب كوثر انجام ميده يا بهمن

ولي هنوزم قطعي نيست فقط چون دخترعموي دوستم هست و دوستم دوتا زايمان باهاش داشته و راضي بوده ميخوام برم پيشش

نميخوام ازين دكتراي سرشلوغ باشه كه اگه منم زايمان زودرس شدم خداي نكرده بتونه به دادم برسه

دكتر شهاب رو با تحقيق انتخاب كردي؟

براي دوقلو وارده؟

مطبش كجاس؟ 

😄😄با اين داروها كه ميخوريم كلا خدا بخير كنه، من قبلا ٥بار انتقال دادم اين ٦مين باره ولي يادم نميا ...

من دفعه اوله میخوام انتقال بدم گفت کامل تزریق کن

پیشنهاد انتقال دو مرحله ای به دکترت بده ببین چی میگه 

میگن شانسش خیلی بیشتره

انشالله که این بار مثبت میشی عزیزم❤