2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پيش دكتر قبليم كه متخصص زنان بود

چیکا جون پستها رو که میخوندم دیدم میخوای سیسمونی بخری به سلامتی یه فروشگاه خیلی بزرگ تو صالح آباد هست اسمش اقا بزرگه هرچی فکرشو بکنی داره هم سایت داره هم اینستا قیمتاش عالیه من تازه واسه خواهرم خرید کردم بری تو سایت متوجه میشی

ایشالله نی نی های ناز تو با سلامتی به دنیا بیاری خواهرجان❤

نه زیاد نیست خودم میخورم از دکتر پرسیدم گفت واسه خون رسانی به رحم خوبه بخور 

اتفاقا منم گرفتم ولی هفته ای سه تا میخوردم . پس بیشترش کنم . راستی شوهرتم استفاده میکنه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اتفاقا منم گرفتم ولی هفته ای سه تا میخوردم . پس بیشترش کنم . راستی شوهرتم استفاده میکنه ؟

نه شوهرم نمیخوره من برای انتقال دارم میخورم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فرزی جون راستی چندتا جنین انتقال دادن واست ؟ واسه تغذیه بعد از انتقال چیزی نگفتن؟

دو تا جنین سه روزه هشت سلولی👶👶

نه اصلا چیزی نگفتن. موقع ترخیص فقط روی داروها تأکید داشتن

خودم چند وعده غذای بدون ادویه و زعفرون درست کردم و بردم ب پیشنهاد خودتم با پلوپز گرم میکردم

عالی بود اصلا اذیت نشدم

همزمان چندتا غذای مقوی درست کن مثل ماهیچه، سوپ قلم و جوجه دیگی و ... که چند روز توی فریز نمونده باشن، تازه باشن

من خودم شب قبل از اینکه برم تهران همزمان درست کردم و یه روز فریز بودن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برو به سلامت مامان مهربون انشالله بعد کلی سختی که کشیدی با بغل کردن گل پسرت همه چیز فراموشت بشه. برا ...

ممنون عزیزم...دعا کردم این حال خوب نصیب شما و همه دوستای عزیزم تو این تاپیک بشه🙏🙏🙏

@zizi92    عزززيزم كجايي بيا از خودتو ني ني بهمون خبر بده😍😍😍😍قدم نو رسيده مبارك ماما ...

سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاسفانه وقت سرخاروندن نداشتم حتی فرصت جواب دادن به زنگامو😌

به هر حال ممنون از اینکه بیادم بودی و خبر گرفتی ازم