2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
عزيزم اين قرص كورتوني هستش و پر از عوارض بدون مشورت پزشك مصرف نكن فداتشم. من انتي تي پي اوم بالا هست ...

اره خودمم دو دلم گفتم ازشما ها که مصرف کردین بپرسم ببینم چه جوریه ممنون که جواب دادی خدا نی نی هات رو برات حفظ کنه عزیزم 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما به فال قهوه طالع بینی و اینجور چیزا اعتقاد دارین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره عزیزم البته بعد از چندبار سونو سه بعدی  گفتن پلیپ داری ۷میل  انا دکتر بعد عمل گفت رح ...

برای ما هم هردفعه سونو داپلر سه بعدی میکنن و میگفت هیچ چیز مشکوکی دیده نشده حالا من نگرانم میگم نکنه باید هیسترو میکردم و نکرد همسرم میگه مگه دکتر از پول بدش میاد اگه لازم بود که به نفع اون بود عملت کنه ....

دیگه نمیدونم واقعا 

در اندک من تویی فراوان یارب..
راست میگه همسرت اگر واجب بود میگفت 

دعا کن برام عزیزم واقعا خسته ام از هربار جواب نگرفتن طاقتم تموم شده ایشالله خودتم عزیزم تا چند روز دیگه خبر بارداریتو بهمون بدی و نه ماه دیگه هم نی نی بغل باشی 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها شما به فال قهوه طالع بینی و اینجور چیزا اعتقاد دارین

فقط پیش مینو خانوم نری ها 😂 

خواهر شوهر من یه سره کارش همینه بره فال قهوه و طالع بینی  دلش میخواد شوهر کنه این فالا هم همش خوبن و میکن به زودی مرد خوبی نصیبت میشه ولی پونزده سالی از طلاقش میگذره فعلا که مجرده و الکی بوده اون حرفا من که اعتقاد ندارم 

عزززيزم حال ني نيا خوبه الحمدالله؟😍راستي ميگم شير خودتو به وروجكا ميدي؟ خوابوندنشون سخت نيست؟🤕

خداروشکر خوبیم.چون نارس به دنیا اومدن واقعا سخته.خیلی ادیت شدیم.شیرخشک هم میدم.اکثرا شبا بیدارم🤣

خداروشکر خوبیم.چون نارس به دنیا اومدن واقعا سخته.خیلی ادیت شدیم.شیرخشک هم میدم.اکثرا شبا بیدارم🤣

يا خود خدا😂😩من طاقت بيخوابي ندارم اصلا خدا به شوهرم رحم كنه😂😂😂😂عزززيزم خدا حفظشون كنه الهي😍😍😍اسماشونو چي گذاشتي راستي؟😍

خداياشكرت....❤️ 
فقط پیش مینو خانوم نری ها 😂  خواهر شوهر من یه سره کارش همینه بره فال قهوه و طالع بینی  د ...

🤣🤣🤣

واقعا راس میگی

آخه دوستم رفته انقدر با آب و تاب تعریف میکرد

وسوسه شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره حتما میخوام به دکترم بگم مرسی که گفتی. انشالله که مال منم خوب بشه. راستی چندتا زدی فقط یکی چند و ...

دو دوره هست یکی رو از روز دوم تا چهارم پریودی میزنی بعدی رو ۲۸روز بعد دیگه میری برای انتقال...راسی چن سانته کیستت؟؟دوطرفه یا ی طرفه؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
يا خود خدا😂😩من طاقت بيخوابي ندارم اصلا خدا به شوهرم رحم كنه😂😂😂😂عزززيزم خدا حفظشون كنه الهي😍😍 ...

سلام مگه واسه شما دوقلو هست؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

خوبی جون خدا حفظشون  کنه.تا باشه از این بی خوابی ها عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰😍😘.دعا کن خدا نی نی های منو نگه داره برام

2810