2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044077 بازدید | 684357 پست
چه خوب. حالا اگه دوس داشتی بگو قیمتش چنده من بگیرم ازت اگه هم میخوای ببری آمریکا پس بدی که هیچ 😘 ا ...

نه ارزونتر خريدم حدود ٣٠ دلار هست قابل شما را هم نداره ايران ٨٣٠ تومن هستش ٤ تا دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ارزونتر خريدم حدود ٣٠ دلار هست قابل شما را هم نداره ايران ٨٣٠ تومن هستش

مرسی عزیزم پس من میرم دکتر توی همین روزا بعد اگه خواستی ازت همین قیمت ۸۳۰ ایران میخرم ممنونم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی بداخلاقه 😬 من یه بار پیش ایشون رفتم

وای وای خیلی🥺🥺

میبینمش تپش قلب میگیرم

ببین چیه که تو اتاق عمل موقع انتقال فقط ازش پرسیدم چون شاغلم میتونم امپول پروژسترون و به جای ۱ ساعت ۴ بزنم

نمیدونی چه کرد با من!

داد میزد میخوای آدرس خونتون و بده من بیام برات بزنم!

منم عر میزدم و اون انتقال میداد پرستاره هم نوازشم میکرد میگفت ولس کن اهمیت نده بهش🥺😅

مرسی عزیزم پس میزنه من خودمم قبل انتقال میتونم بزنم ؟مشکلی ایجاد نمیشه واسع قبل انتقال جنین 

نه گلم بزنی بهتره خیالت راحت، اینو از قول یک متخصص زنان آمریکایی میگم

حالا بازم از دکتر زنانت بپرس، من بودم میزدم

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی من خیلی وقت اینجاهستم ولی جدیدا ظاهرشدم   ی سوال ...

سلام عزیزم میتونی جواب آزمایش رو ازش عکس بگیری؟ 

والا بستگی به علتش داره، برای همسرم علت ایمونولوژیک داشت و با دارو درست نمیشد

گاهی برای بعضی آقایون علت عفونت هست که با درمان عفونت درست میشه 

نه ارزونتر خريدم حدود ٣٠ دلار هست قابل شما را هم نداره ايران ٨٣٠ تومن هستش ٤ تا دارم  

سیلویا جان میشه یه توضیحی درباره این روش شانگهای که گفتی به من بدی چه جوریه یعنی سه بار عمل بیهوشی واسه پانکچر انجام دادی؟

و اینکه این آمپول زولادکس که گفتید خیلی توی نی نی سایت ازش بد گفتن ولی اعتمادی به اینا نیست میشه برام از اونم بگی. که چند وقت بعدش پری شدی.

خدا خیرت بده

یه سوال دارم تو ذهن خودت فکر میکردی جواب چی باشه؟ ته دلت چی میگفت؟

من مثبت فکر میکردم عزیزم ولی آماده هر چیزی بودم چون ۴۰تا ۵۰درصد شانس هست توی میکرو

من مثبت فکر میکردم عزیزم ولی آماده هر چیزی بودم چون ۴۰تا ۵۰درصد شانس هست توی میکرو

حالا من حس میکنم هیچ خبری نیست😕

نمیخوام منفی هم فکر کنم ها ولی کلا هیچ احساسی ندارم. 

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سیلویا جان میشه یه توضیحی درباره این روش شانگهای که گفتی به من بدی چه جوریه یعنی سه بار عمل بیهوشی و ...

روش شانگهاي يعني شما دارو ميگيري كه تخمك كشي بكني تعدادي فوليكولت بالغ ميشه و تعدادي ريز مي مونه يبار پانكجر مي كني و تخمكهاي اون  فوليكولهاي بالغ را بر مي دارن و دوباره دو روز بعد دارو ميگيري براي اون فوليكولهاي ريز كه اونها هم تغذيه بشن و بالغ بشن و دوباره پانكچر ميكني  ، بعضي ها به اين روش خيلي خوب جواب ميدن و از اون فوليكولهاي سري دوم جنين هاي بيشتري ميدن من خودم دو تا جنين بلاست عالي بهم دادن اون فوليكولهاي ريزي كه تو پانكچر دوم بالغ شدن و با همونها مثبت شدم 

زولادكس مثل ميكرولين هست موارد استفاده اش زياده يكيش براي زائده هاي كوچك و اندومترويوز خفيف هست كه اينها را ريز تر مي كنه كه سطح رحم يكدست بشه براي انتقال ، من سه تا زدم بدي نداشت باعث مثبت بشم 😁

حالا من حس میکنم هیچ خبری نیست😕 نمیخوام منفی هم فکر کنم ها ولی کلا هیچ احساسی ندارم. 

اصلا بهش نکن فقط توکلت به خدا باشه انشالله که مامان شدی عزیزم قربون نگرانیت

2810