2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
@داداشمممم     سلام خوبی عزیزم بی بی چک زدی ؟جواب ازمایشت کی اماده میشه ایشالا که م ...

سلام جونم نه دلشو نداشتم نزدم رفتم آز دادم ساعت ۳ آماده میشه توکل به خدا مرسی که به فکری. انشالله خودت مامان شدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم آره برای شما فرش بود همون ماکاویت پس خوردی انشالا امروز جشن مثبتیت رو میگیریم

بله چون فرش بود اینو فقط داده بود.عزیزمی انشالله که خودتم انتقال بدی و مثبت بشی مامان شدنتو خبر بدی. منم راضیم به رضاش ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جونم نه دلشو نداشتم نزدم رفتم آز دادم ساعت ۳ آماده میشه توکل به خدا مرسی که به فکری. انشالله خو ...

راستش امروز روز ۱۰ بودم صبح بی بی زدم و منفی شد 

نمیدونم چرا تا چندروز پیش فکر میکردم مثبتم اما حالا همش فکر میکنم منفی هستم 

امروز داشتم حساب میکردم کی دوباره باید برم تو سیکل و ایا بازم توانش رو دارم ‌ همسرم راضی میشه

تا ببینیم خدا چی میخواد فکر نکنم تا پنج شنبه بتونم صبر کنم چهارشنبه عصر یا شب میرم ازمایش میدم

راستش امروز روز ۱۰ بودم صبح بی بی زدم و منفی شد  نمیدونم چرا تا چندروز پیش فکر میکردم مثبتم ام ...

بی بی چک اصلا نباید بزنی والا فقط استرس میده اگه قراره زبونم لال منفیم باشه آدم یه بار ناراحت بشه. انشالله که زود بوده برات و آزامایشت مثبته ما با امید زنده ایم اصلا بد به دلت راه نده برات دعا میکنم اگه لایق باشم. به چیزای خوب فکر کن گلم

فدای قلب مهربونت خیلی منو شرمنده میکنید که اینقد به فکرید. من رفتم آز دادم ساعت ۳ آماده میشه توکل به ...

انشالله خوش خبری عزیزم❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به سلامتي مباركه انشالله  براي ادامه زير نظر خود طرازي هستين؟

سلام عزیزم شما همش مطب دکتر انصاری میرفتی بعد هزینه های عمل و انتقال توی ابن سینا چون از مطب میرفتی بیشتر بود یا نه؟ ببخش زیاد سوال میپرسم. کیست آندومتریوزت سایزش چقد بود و اینکه توی خود ابن سینا سونو مخصوص آندو دادی دکتر کلینیک آندومتریوزت کی بود 

من هم فرودین انتقال اولم منفی شد. غصه نخوریا. خیلی هامون اینطوری هستیم. من حس میکنم بدن باید عادت کن ...

فدات بشم راضیم به رضای خدا 

شما انتقال دادی دوباره یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍