2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044503 بازدید | 684391 پست
ایشالله، توروخدا با نینی تو دلت خیلی برام دعا کن عزیزم میدونم چقد سختی کشیدی تو حاملگیت نمیدونم چر ...

چشم عزیزم حتما اگه خدا ازم قبول کنه❤

نگرانم نباش انقدر اونا دکترن معجزه رو قبول ندارن که معنی معجزه رو فقط امثال من و تو میفهمیم که بچه هامون و خدا با معجزه بهمون داده و حفظشون میکنه...بچه من و فقط معجزه خدا نجات میداد وگرنه دکترا که همه میگفتن ختم بارداری و سقط،،،انشاالله خدایی که بهت داده همونطور هم برات حفظش میکنه عزیزجان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاااااااااالی عزیزم

ممنونم عزیز جان

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سلام به همه، بچه ها کسی بوده که علائم داشته باشه ولی بعد از چند روز بدون علامت بوده باشه؟ من تا روز 11 خیلی علائم داشتم ولی دیروز و امروز هیچ خبری نیس، حتی تا دو روز پیش دمای بدنم هم صبح بالا بود کف پاهام خیلی داغ بودن ولی امروز و دیروز هیچ خبری نیس، کسی اینجوری بوده؟ 

سلام عزیزم حتما با متخصص عفونی مشورت کن خیلی سریع کرونا با هیچ کس شوخی نداره گلم، انتقال هم فدای سرت ...

مرسی عزیزم ولی من چون یدفعه نمیتونم بزارم کنار خطرناکه امروز نصف میخورم فردا یک چهارم  قطع میکنم

عزيزم سلام شما بعداز سركلاژ لكه بيني داشتي؟ من امروز سركلاژ شدم دستمال ميكشم خوني ميشه طبيعيه؟

عزیزم من سرکلاژ نشدم اصلا...

از کاربر فریبا خانومی بپرسی جوابتو میده عزیز چون ایشونم شده بود...

اره واقعا هزینه ها بالا هست  دوست شما پیش کدوم دکتر میره؟؟

ما قبلا جوفتمون پیش دکتر ژیلا عابدی پانکچر شدیم و نتیجه نگرفتیک الان میریم پیش عارفی، من ک فعلا جنین دارم میخوام اونارو انتقال بدم

از روی شکم بود آره؟؟؟منم دومی و چون ازشکم بود پ بدون بیهوشی خیلییی درد کشیدم... من بچه اولم چون کیس ...

اره خیلی سخته از روی شکم بدون بیهوشی ...  امروز کمترشدن ترشحات ابکی ...ممنون از دعای قشنگت عزیزم