2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست
موقع استراحت بعد از انتقال باید همیشه دراز بکشیم؟ یامیتونیم بشینیمم؟ موقع خوابیدن من به پهلو ها هم ...

عزیزم زندگی عادیتو داشته باش هروقت دوست داشتی بشین خسته شدی دراز بکش اصلا سخت نگیر...برا خواب هم من هرطور دلم میخواست می خوابیدم به پشت و پهلو حتی رو شکم حالا شما رو شکم دراز نکش ولی ورجه وورجه اصلا اشکالی نداره...درکل ریلکس باش حساسیت زیاد به خرج نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم من امروز دیدم یاد شما افتادم گفتم بیام بهت بگم انشالله بدردت بخوره عزیزم😘

خیلی لطف کردی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
❌❌❌❌❌❌ کسی پی آر پی رحم برای افزایش ضخامت آندومتر انجام داده؟ ❌❌❌❌❌

شما هم مشکل ضخامت داری عزیزم

اگه اطلاعاتی کسب کردی لطفا به منم بگو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم زندگی عادیتو داشته باش هروقت دوست داشتی بشین خسته شدی دراز بکش اصلا سخت نگیر...برا خواب هم من ...

عزيزم من فردا موعد پريودمه درد دارم مثل همون دوران كمر و پا و پهلو😭طبيعيه؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شما انتقال دادی؟؟

نه عزیزم سیکلم کنسل شد به خاطر عدم رشد آندومتر

قبلا یه انتقال مثبت داشتم

عزيزم من فردا موعد پريودمه درد دارم مثل همون دوران كمر و پا و پهلو😭طبيعيه؟

اره چیکاجونم🤣🤣

به جااان خودم طبیعیه

تو تا آخر بارداری این دردارو احتمالا خواهی داشت اصلا نگران نباش

قربونت عزیزم انشاالله اینبار دیگه نوبت توئه ها...تو هم با ماها بودی من یادمه دیگه نوبتیم باشه نوبت ف ...

چققققددددددر پیامت بهم انرژی داد😍
خدا از زبونت بشنوه عزیزم
ای کاش نوبت من و دوستای تاپیک بشه. دیگه هیچی از خدا نمیخایم.
امروز تلفنی با بابام حرف میزدم با اینکه هیچی از شرایطمون نمی دونه کلی برام آرزوی خوب کرد و گفت انشالله همین روزا خوش خبر باشی. از حرفش خیلی تعجب کردم همیشه حس ششم قوی ای داره هیچی رو نمیشه ازش پنهون کرد

هرکاری رو بخام انجام بدم سریع بهش الهام میشه انگار میدونست انتقال دارم😉
این جمله اش از صبح خیلی بهم انرژی داده الانم که شما انرژیمو تکمیل کردی. 

انشالله خودتم زایمان خوب و راحتی داشته باشی و به زودی جیگر گوشه ت رو بغل بگیری👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره طفلیا ازدردبه خودشون میپیچن البته تقصیرخودمم بود دوغ وهندونه خورده بودم بچه سردیش شده بود ...معم ...

ممنون عزیزم...انشاالله نی نی تو هم هرچه زودتر کولیکش بهبود پیدا کنه...

جدی من هنوز نرفتم روز ششم🙈

برو حموم دختر کپک میزنی🤣🤣 فقط زیاد طولش نده و زیاد هم سر پا نایست.ترجیحا یه چهار پایه بلند بزار روش بشین که اذیت نشی. فوقش ده دقیقه بشه. اب هم ولرم باشه. گرم نباشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت