2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
نیلدا جون بی بی چک امروزمو ببین صبح زدم

آخی عزیزم‌مبارک باشه.برا ما هم دعا کن عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آهان خودشون گفتن فکر کردم توی برگه برات نوشتن مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلدا جون بی بی چک امروزمو ببین صبح زدم

روز چند انتقالی عزیزم.میشه بگی جنین عات چند روزه بودن؟ علائم خاصی هم داشتی؟

انشالله ازمایشم خوب باشه.حتما عزیزم به امید خدا که با انتقالت مامان شدی

ان شاءالله همه چی خوب پیش میره عزیزم.

روز چند انتقالی عزیزم.میشه بگی جنین عات چند روزه بودن؟ علائم خاصی هم داشتی؟

عزیزم من روز ۱۳ انتقالم از روز ۹ بی بی چکم هاله انداخت ولی امروز پررنگ شد.نه فقط دل درد پریودی داشتم الانم بعضی وقتا دارم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم انشاءالله به زودی قسمتت شه انتقال بدی و لذت مادر شدنو بچشی، نیلو جون پچ استرادیول چجوری استفاد ...

ممنونم عزیزم

اره یه چسبه باز میکنی میچسبونی به ران پا یا بازو یا شکم اره اونم استروژن داره در کنار استرادیول ها یه روز درمیونم اونو داده بود

مگه مشکل ضخامت داری؟

کورتاژ داشتی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من روز ۱۳ انتقالم از روز ۹ بی بی چکم هاله انداخت ولی امروز پررنگ شد.نه فقط دل درد پریودی داشتم ...

خب پس منم تقریبا مثل شمام.منم الان روز پنجم هستم هیچ‌علامت خاصی ندارم.سری قبل کلی علائم داشتم ولی منفی شد.ولی الان هیچ‌علامتی ندارم‌امیدوار شدم.تا ببینم‌خواست خدا چی بوده.جنینام کامپکت سه روزه بودن

خب پس منم تقریبا مثل شمام.منم الان روز پنجم هستم هیچ‌علامت خاصی ندارم.سری قبل کلی علائم داشتم ولی من ...

سه روزه یکم دیرتر نشون میده تا بلاست بخاطر همین نگران نشو اگه بی بی چکت زود مثبت نشد باید دیرتر تست بزنی تا جایی که خوندم ۳ روزه از روز ۱۰ به بعد نشون میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏