2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
دیگه بعد سه بار میکروی ناموفق نیاز به یررسی تکمیلی وجود داره امیدوارم دکتر ر ز ا ق ی در نظر بگیرن شر ...

آتريسا جون عزيزم واقعا نميدونم چي بگم ، فقط برات دعا ميكنم كه ان شا الله خدا خودش بهت كمك كنه و از دريچه غيب خودش بهترينها رو برات بفرسته .

خواهش میکنم عزیزم، میدونی الان گفتن ۱۰ تا از جنینهای شما خوب هستن این رو از لحاظ مورفولوژی یعنی شکل ...

ممنون عزیزم انشاالله شما هم بهترینها برات رقم بخوره تو تمام مراحل زندگیت

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ,من جواب آزمایشم مثبت شده روز هفدهم با یه جنین بلاستوسیت بتا ۴١۵۵شد زیاد نیست؟ راستی من ...

عزیزم مبارکت باشه دوقلوهات😍😍

خب عزیزم الان وقتش شده اون تیکر بارداریتو بزاری بلاخره به آرزوت رسیدی😙

برای منتظرام دعاکن که همه خیلی زود تیکر دار بشن👶👶

خدایا...شکرت😍
سیندرلا جون همیشه از خودت خبر بده ... مرسی که اومدی ...  afsoon  جون بیا منو بنداز بیرون ...

سلامممممم  

من اومدمممممم  تو مشاهده افراد انلاین سرچ زدم اسمت نبود خیالم راحته داری درس می خونی  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام به همگي دوستان از جمله انا جان 

من خواننده خاموش بودم ولي هميشه از مطالبتون استفاده كردم الانم واسم مشكلي پيش اومده اگه ممكنه راهنماييم كنيد ممنون ميشم 

من جنين فريز دارم وروز دوم پريودي رفتم رويان بهم گفتن پليپ داريد در حين سيكل عمل هيستروسكوپي انجام ميدن واسم از روز ٥ پريودي ال دي تجويز كردن كه خوردم گفتن ٩ پريودي بيا واسه هيسترو كه رفتم انجام دادن اول بيهوش نكردن ولي خيلي درد داشتم مجبور شدن بيهوش كنن خلاصه چندتا پليپ برداشتن  خانم دكتر رمضانعلي گفتن دوباره بسته جديد ال دي باز كنم يعني اون ٤ روز كه خوردم هيچ دوباره از همون روز عمل من ال دي جديد شروع كردم تا هفته بعدش كه افتادم روي لكه بيني شديد تماس گرفتم گفتن ال رو. دوتا دوتا بخور تا لكه بيني قطع بشه منم چند روز خوردم البته بگم از لكه بيني خيلي بيشتر بود ولي قطع شد واسه روز جمعه يه دونه ديفرلين نوشته بودن كه رفتم زدم امروز اخرين ال دي رو خوردم اما از صبح همش لك بيني دارم  زنگ ميزنم جواب مراجعه بعدي رو زدن واسم هفته اينده حالا خواستم بپرسم كسي از شما دوستان شرايط منو داشته ؟ واينكه من اگه بخوام برم سونو هفته اينده بايد پريود باشم يا نه ؟ توروخدا اگه ميتونين جوابمو بدين ممنون ميشم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام به همگي دوستان از جمله انا جان  من خواننده خاموش بودم ولي هميشه از مطالبتون استفاده كردم ...

سلام ماماني عزيز ، عزيزم من شرايط شما رو نداشتم ولي توي رويان خيليها رو ديدم كه بعد از تمام شدن ال دي هنوز پريود نشدن ولي يك تاريخ مشخصي رو بهشون گفتن برن براي سونو ، به نظرم همون تاريخي كه بهت گفتن برو ، ان شا الله كه همه چيز برات به خوبي پيش ميره و به سلامتي انتقالت انجام ميشه خانمي .

سلام به همگي دوستان از جمله انا جان  من خواننده خاموش بودم ولي هميشه از مطالبتون استفاده كردم ...

سلام مامانی جان، من هیسترو کردم و دیواره اندومتر منو تراشیدن برای بیوپسی و گفتن تا ۱۵ روز لکه بینی طبیعی برای یه تراش که ساده تر از پولیپ، به نظرم برای شما هم طبیعیه ، چون شما چند تا پولیپ داشتی ، فقط زمانی که خونریزی لخته شدید بیاد باید حتما بری دکتر اگر مثل روزای اول پریود باشه شدید و لخته های زیاد ، و تب بالاتر از ۳۸ درجه، نگران نباش ، اون خون اولین روزا طبیعیه حالا مال شما بیشتر از مال من بوده طبیعیه ، حالا له بینی هم ادامه داره نگران نشو تموم میشه لکه بینی ، جای نگرانی نیست برای همین وقتتو دادن هفته دیگه . خداروشکر شما تو روال طبیعی نقاهت هستی ، لکه بینی هم چون خون تو رحم مونده مثلا ممکنه دو روز پاک باشی یهو روز سوم لکه داشته باشی مهم نیست .

ممنون مامان سبحان جان و ليلا جون 

ببخشيد يه سوال ديگه من ال دي امشب تمام شد پس نهايتن دو سه روز بعد بايد پريود باشم يعني اينا نميخوان منو تو اول و دوم پريودي سونو كنن كه گفتن هفته ديگه بيا كسي بوده كه در انتقال جنين فريز اين شرايط داشته باشه 

اگه پس فردا پريود بشم اون روزي كه بخام سونو بشم ميشه ٨ پريودي 

ممنون مامان سبحان جان و ليلا جون  ببخشيد يه سوال ديگه من ال دي امشب تمام شد پس نهايتن دو سه رو ...

بعد تمام شدن ال دي معمولا تا يك هفته يا ده روز هم بودن دوستاني كه پريود شدن ولي من كه ميگم اصلا فكرت رو درگير نكن ، اونها خودشون ميدونن كه بهت گفتن چه تاريخي بري فكر نكنم مشكلي پيش بياد .

الا ن دو روز. زنگ ميزنم رويان جواب نميدن قسمت توضيحات

اگر شماره مستقيم توضيحات جواب نميده شماره اصلي خود رويان رو بگير تا از روي مراحل تلفن گويا وصل بشي به توضيحات ، بعدشم اگر باز جواب ندادن بالاخره يكي از داخلي ها رو بگير بگو جواب نميدن تا اونها خودشون وصلت كنن به توضيحات ، صبح هم تماس بگيري بهتره .