2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام به همه دوستان خوبم من هميشه ميام ميخونم وهميشه ازته دلم براي همه دعا ميكنم چون حرفي براي گفتن ف ...

سیندرلا جون همیشه از خودت خبر بده ... مرسی که اومدی ... 

afsoon  جون بیا منو بنداز بیرون برم سر درسم فردا امتحان دارم .. کجایی بدو بیا     

سلام دوستان به نظرتون اگ خارج رحمی پن قرار شد لاپارا بش پیش خود عارفی انجام بدم یا اصف جاه و ایا خار ...

عزیزم اگه میخوایی کامل بررسی بشی و لاپرا هم نیازه به نظرم با کسی لاپرا بکن که تخصصشه و اگه احیانا مشکل دیگه ای هم داشتی به بهترین نحو ممکن حلش کنه نه اینکه فقط خارج رحمیو حل کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به تک تک دوستان عزیزم ممنون که وجودتون دلگرمیه تو این راه شاینا جان چی بگم من آخه..بالاخره ...

آتریسا جون به نظر میاد لانه گزینی اتفاق افتاده ولی رشد متوقف شده که بتا پایین اومده.......

باز ببین نظر دکترت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیگه بعد سه بار میکروی ناموفق نیاز به یررسی تکمیلی وجود داره امیدوارم دکتر ر ز ا ق ی در نظر بگیرن شر ...

عزیزم آره سفت و سخت خودت پیگیر باش کوچکترین چیزی لااقل از چیزایی که خودمون در موردش یه چیزایی میدونم بررسی نشده نمونه......

یه سوال آتریسا جون.......

شاید این سوال کمکی واست باشه........

ببین من بعد عمل لاپرا دو تا پریود یکم درد رو داشتم.......

از پ ا د م ه ر پرسیدم پس چرا درد دارم گفت به خاطر اینه که هنوز التهابات محلهایی که بافت برداشته شده وجود داره......

به خاطر این حرفش من جدی پنیرک رو که ضد التهابه دم میکردم میخوردم......

پریود سومم دیگه حتی کوچکترین دردی نداشتم......

جوری که ببخشیدا اگه خیسی لباس زیرمو حس نمیکردم نمیفهمیدم پ ر ی و د شدم.......

بعد همین پریود دیگه پانکچر و انتقال داشتم......

سوالم اینه تو بعد عمل لاپرا پریودات همچنان درد داشتی؟

منظورم اینه شاید مثلا منم بلافاصله بعد لاپرا که هنوز درد پریودی داشتم انتقال میدادم نتیجه + نمیشد......

البته اینا در حد حدس و گمانه........

گفتم یه مروری رو این قضیه داشته باشی ببینی میشه به التهابات بعد عمل ربط داد یا نه؟

سری پیش انوکسوپارین داشتم قبلش هم ب۶ ب۱۲ و آسپرین. اما هماتوم تشکیل شد که وسط ها قطع کرد به خاطر خون ...

عزیزم نگران دی اف آی نباش ما هم با دی اف آی ۳۲ یعنی بالاتر از محدوده مرزی جواب گرفتیم.......

لیلا جون برای pgd یاpgs خوب ی سلول از جنین بر می دارن. این خودش باعث ناهنجاری نمی شه؟ بچه ی جاش ناقص ...

عزیزم خوب احتمال همچین چیزی خیلی پایینه و اگه احیانا جنین حین بیوپسی دچار مشکل بشه احتمالا رشدش متوقف میشه اینکه جنین مشکل دار رشد کنه و به مرحله تولد برسه خوب احتمالش نزدیکه صفره!!!!!

در صورت مشکل انجام پی جی اس میتونه از نوزاد مشکل دار تا حد بالایی جلوگیری کنه.....

عزیزم آره سفت و سخت خودت پیگیر باش کوچکترین چیزی لااقل از چیزایی که خودمون در موردش یه چیزایی میدونم ...

واي نگو آنا جون من اين پريود بعدازانتقال ناموفق اينقدردرد داشتم دقيقا مثل زمان مجردي مردم وزنده شدم كيسه اب گرم گذاشتم ژلوفن خوردم تا بهترشدم 

سلام دوستان ,من جواب آزمایشم مثبت شده روز هفدهم با یه جنین بلاستوسیت بتا ۴١۵۵شد زیاد نیست؟ راستی من ...

عزیزم هدارو صد هزار مرتبه شکر.......

عزیزم بتات عالیه و احتمالا دو قلو بارداری.....

گوارای وجودت........

برا دوستای منتظرمونم دعا کن عزیزمممممممممم......

واي نگو آنا جون من اين پريود بعدازانتقال ناموفق اينقدردرد داشتم دقيقا مثل زمان مجردي مردم وزنده شدم ...

عزیزم هر دردی که به آندومتریوز مربوط نیست.......

شما اگه درد نداشتی قبلنا و بعد انتقال منفی درد داشتی احتمالا به خاطر بالا پایین شدن هورمونا و بالا بودن ضخامت آندو وریزش دیواره رحم بوده........

قضیه آتریسا جون فرق میکنه......

ما هر دو لاپراسکوپی درمانی برای آندومتریوز داشتیم.....

ممنون دوستان ,نه من فقط یه جنین انتقال دادم,پس درقلو نمیتونه باشه ,انشالله که همه این لحظه رو تجربه کنن

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
ممنون دوستان ,نه من فقط یه جنین انتقال دادم,پس درقلو نمیتونه باشه ,انشالله که همه این لحظه رو تجربه ...

عزیزم خوب با یه جنینم احتمال دو قلویی هست چراکه نه......

دوقلوهای همسان از تقسیم یه جنین بوجود میان دیگه.....

ممنون دوستان ,نه من فقط یه جنین انتقال دادم,پس درقلو نمیتونه باشه ,انشالله که همه این لحظه رو تجربه ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، سارا جون مبارك باشه عزيزم ، به احتمال زياد دوقلوي همسان داري خانمي ، خيلي خيلي مباركت باشه و گواراي وجودت خانمي .