2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
مرسي انا جون از جوابت.. والا پر پر جون استرسم از اينه که بهم بگه فقط باید پی جی دی کنی وهی پی جدی کن ...

واللا چي بگم ان شاءالله كه مشكل از اينا نيست ... بهش بگو اگه نوشت كه چه بهتر اگه نه يكي رو پيدا ميكني واست بنويسه، نميشه ؟؟ منم هفته ديگه ميرم پيشش بينم چكار ميكنه واسم

سلام دوستان به نظرتون اگ خارج رحمی پن قرار شد لاپارا بش پیش خود عارفی انجام بدم یا اصف جاه و ایا خارج رحمی با این امپولها ک گویا شیمی درمانی هستن درمان بش بهتر یا لاپارا بشم بهترره البته تا نترکیده هنوز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به تک تک دوستان عزیزم

ممنون که وجودتون دلگرمیه تو این راه

شاینا جان چی بگم من آخه..بالاخره چنین جوابی انتظار میرفت بتا از 4.6 شد 2.5 تا خیالم راحت شه

دیشب کلی حالت تب و لرز داشتم فک کنم چون دارومو قطع کردم فقط دیروز سر خود پرد روزی دو تا رو یکی خوردم تا بتونم قطعش کنم حالا امروز میپرسم از دکتر واسه نحوه قطع دارو

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دیگه بعد سه بار میکروی ناموفق نیاز به یررسی تکمیلی وجود داره امیدوارم دکتر ر ز ا ق ی در نظر بگیرن شرایط خاصه منو مخصوصا که باید اندو کنترل بشه تو فاصله درمانها..

آنا جان مورد من میشه شکست مکرر لانه گزینی..فقط نمیدونم پس درمانش چیه علتش چیه

از آپکا رو گفتم به دکتر ر ز ا ق ی گفتن نمیخواد اما خب میگم ایمونولوژ بنویسه بالاخره نباید علت پبدا بشه

دیگه هیچ توانی واسم نمونده  انگیزمو از دست دادم..چندبار باید میکرو بشم تو هر مرحله چند تا آیتم مبخواد بررسی بشه..نمیدونم واقعااا دلم بدجور شکسته.تا کی باید برم واسه درمان و التماس به پزشکان محترم که خواهش میکنم همه جوانب رو در نظر بگیرید من دیگه توان ندارم کمی هم انسانیت به خرج بدید ما موش ازمایشگاهی نیستیم که هر سری فقط بعضی  درمانها رو لحاظ میکنید و آزمون و خطا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم حدسم اینه به این دفعه سرم کمک میکنه...... راستی سلکسان یا هپارین داشتی یا این دفعه داری؟ اون ...

سری پیش انوکسوپارین داشتم قبلش هم ب۶ ب۱۲ و آسپرین. اما هماتوم تشکیل شد که وسط ها قطع کرد به خاطر خونریزی. این سری فعلا چیزی نگفته. فقط قبل هیسترو گفت آسپرین نخوریا که یادآوری کردم که هنوز تجویز نشده. احتمالا بعد انتقال باز انکسوپارین بده. فردا هم باید دیفرلین بزنم.خلاصه هم محتاج دعای دوستان. هم اگر چیزی یا کاری به ذهنتون می رسه یا آزمایشی چیزی. بگید با دکتر چک کنم که مثبت شه این دفعه. از دیشب باز نگرانی اومده بود سراغم که نکنه جنین ها مشکل داره و... آنا جون وقتی دکتر می گه کیفیت جنین خوبه یعنی این شکست دی ان ا اسپرم تاثیر منفی نزاشته؟ 

ممنون لیلا جونم که جوابمو دادی نه عزیزم دختر دارم حالا برا جنسیت پسر. اقدام کردم لیلاجون بخش جنین ش ...

خواهش میکنم عزیزم، میدونی الان گفتن ۱۰ تا از جنینهای شما خوب هستن این رو از لحاظ مورفولوژی یعنی شکل ظاهری جنینت میگن در حالیکه هنوز از داخل جنینت خبر ندارن فقط چون خوب و طبق یه روندی تقسیم سلولی ظاهری خوب و منظم و خوشگلی داشته کیفیت ظاهریش خوبه حالا برای تعیین جنسیت آزمایش هم رو جنینت انجام میدن حالا یا pgd میکنن که یعنی عیب شناسی قبل از انتقال و یا pgs غربالگری ژنتیکی قبل از انتقال ،هر دو‌یکی هستن ، اونموقع به صورت قطعی میگن کدوم سالم از لحاظ ژنتیکی چون اصلا ظاهر جنین مهم نیست ممکنه حتی اونایی که بهت گفتن کیفیت متوسط دارن از لحاظ ژنتیکی سالم باشن ولی اون کیفیت بالاها نه، چون ژنتیک جنین مهم نه ظاهرش ،

ایشالله که خیر، خدا دخترت رو برات حفظ کنه ، امیدوارم کارات به خوبی پیش بره.

سلام دوستان ,من جواب آزمایشم مثبت شده روز هفدهم با یه جنین بلاستوسیت بتا ۴١۵۵شد زیاد نیست؟ راستی من حالتام دقیقا مثل دفه قبل بود که منفی شد اینو گفتم که خواهشا خوتونو با کسی مقایسه نکید و به علایم توجه نکنید ضمنا من نه لک لانه گزینی داشتم نه ترشح نه سینه درد 

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سلام دوستان به نظرتون اگ خارج رحمی پن قرار شد لاپارا بش پیش خود عارفی انجام بدم یا اصف جاه و ایا خار ...

کیمیا جون اول از همه انشالله که خارجی رحمی نباشه 

خارج رحمی هر چه زودتر بری زیر نظر درمان راحتتره وبا امپول جواب میده !

هر چی سن حاملگی بیشتر بشه درمانش باجراحی هست ...بستگی به تشخیص دکترت داره 

تو همچین شرایطی به دکتر اعتماد کن 

مارو بیخبر نزار عزیزم :(

سلام دوستان ,من جواب آزمایشم مثبت شده روز هفدهم با یه جنین بلاستوسیت بتا ۴١۵۵شد زیاد نیست؟ راستی من ...

سلام عزیزم.... واااای چه عااالی روزمونو با یه مثبت شروع کردیم ... نه عزیزم عدد بتات عاالی و کاملا طبیعیه .... شما جنینت بلاست بوده روز 17 آزمایش دادی طبیعیه انقدر باشه بالای 60000 بشه توی سونو معلوم میشه... نباید ببینی چندمین بتا رو دادی باید ببینی چه روزی بتا دادی روز 17 جنین بلاست طبیعیه... همینه که هفته 6 سونو میدن ساک حاملگی معلوم میشه دیگه ... ببین اگر دوستان اونموقع بتا بدن عددش خیلی زیاد خواهد بود ... مبارکت باشه ایشالله با یه بارداری سالم و بی دردسر و یه زایمان راحت بغلش کنی...مرسی که خبر دادی.

لیلا جون برای pgd یاpgs خوب ی سلول از جنین بر می دارن. این خودش باعث ناهنجاری نمی شه؟ بچه ی جاش ناقص ...

بچه ناقص نمیشه از این بابت خیالت راحت باشه فقط چون آزمایش حساسیه باید حتما جنین شناس حرفه ای و آزمایشگاه مجهز باشه ... اگر خدای نکرده جنین شناس ماهر نباشه کلا جنین از دست میره دیگه به نقص نمیرسه ... من فیلمشو دیدم جالبه خیلی ... جنین رو میذارن حتما به 8 سلول برسه حداقل ... 

دیگه بعد سه بار میکروی ناموفق نیاز به یررسی تکمیلی وجود داره امیدوارم دکتر ر ز ا ق ی در نظر بگیرن شر ...

آتریسا جونم اول از همه خودتو روحیه ات رو کمی قوی کن.... مرجله بعدی اندومتریوز .... بعد هم آزمایشهای لازم.... دیگه هر فیلمی بلدی برای دکتر بیا... من تو نت خوندم دکتر عارفی گفته برای کسانی که چند بار منفی میشن آزمایش اپکا ضروریه ... فوقش میری یه نسخه پیش اون ... بعد حتما اااا برو پیش متخصص ایمونولوژ به قول آنا جون اون تخصصش اینه ... 

امیدتو از دست نده عزیزم میدونم خیلی شرایط سخته ... یکم استراحت کن بعد کم کم برو سراغ آزمایشا ... من مطمینم تو مامان میشی...