2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی بهت امید داشتم  ازمایش های ایمنی انعقادی دادی؟؟ پردنیرولن هم م ...

اره طوطیا جان‌مشکل ایمنی ندارم عزیزم ایشالا شماها مثبت بشین ما روحیه بگیریم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کاش اگه ازمایش ایمنی انعقادی ندادی بدی شاید سرم ای وی ای جی لازم داری هیسترو کردی ؟؟

اره عزیزم هم هیسترو کردم هم ازمایشا ایمنی انعقادی دادم مشکلی نداشتم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم 0/1 بود. بقول بچه ها باورم نمیشد هی نگاه می کردم برگه آزمایشو انگار مثلا قرار بود عوض بشه. ف ...

من‌که هی نگاش میکردم میکفتم این برگه‌ لعنتی چی میگه 😀

توکل بر خدا من متاسفانه دیگه جنین ندارم و کمی راهم دشواره.ایشالله که همه چیز برات خوب پیش میره عزیزم ...

ایشالله اصلا قبل اینکه سیکل و شروع کنی خدا یه حال اساسی بهت بده و سورپرایزت کنه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای بابا😔😔الهی بگردم میدونم چقد سخته😭😭😭 الهی خدا دلتو آروم کنه باز جنین داری؟

ممنونم عزبزم به بسته دیگه دارم ... نمیدونم قبلش چیکار کنم شانسم بالاتر بره 

اخه مشکلی هم ندارم هم هیسترو کردم هم ایمنی انعقادی دادم 

عزیزم دوستم ivf انجام داده و مثبت شده . گفت حتما آب قلم بخوره اون گفت من یک هفته روزی یک کاسه آب قلم ...

ژله ي انار فقط رنگ قرمز و اسانس انار و ژلاتين هستش ربطي به ميوه انار نداره اصلا 

قربونت برم نیلوفر خوش قلب  امیدوارم خیلی زود توام از این انتظار راحت بشی  رفتم صبح آزمای ...

منتظر خبر خوشت هستم

انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من که فوبیای لک دارم چون ای یو آی منفیم و میکرو منفی بار اولم سر موعدم پری شدم که قبل تاریخ آزمایش ب ...

اتفاقا منم قبل این سری فک میکردم هرکی لک ببینه مثبت میشه روزز۸ و۹ ی کوچولو قهوه ای دیدم فک کردم لانه گزینیه نمیدونستم برا منفی شدنم حتی اینو هم نقض میکنم 😕

ای خواهربه لک های مزخرف نیست منم داشتم اح😔😔😔تومنویادخودم انداختی, متاسفم واقعا برای منم هیسترونو ...

عزیزم ترس نداره خیلی راحته برو با خیال راحت انجام بده 

تبریز انجام میدی ؟