2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
عزبزم‌😍😍 اره مثبتهههههه مبارکهههه 

خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت باور نمیکنی وقتی گفتی بیبی چکت مثبت شد چقد خوشحال شدم خیلی حرف نمیزنم تو گروه اما بخدا تک تکتونو با جون و دل درک میکنم و با شادیاتون شاد میشم و با غصه هاتون غمگین

دعا کن برام عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی  از تجربه هات بهم میگی منم چهارشنبه انتقال دارم

از تجربه ام بگم شاید کسی باورش نشه

من 3 سال درگیر درمانم 3 بار iui, سه ماه دارو تراپی، 1 بارivf که از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین ضعیف برام تشکیل شد چون هم خودم آندومتریوز دارم هم شوهرم مورفولوژی صفره البته دکتر گفت نمیدونیم از کیفیت تخمکه یا اسپرم که جنین کم تشکیل شده سرتو درد نیارم اسفند انتقال دادم منفی شد (اینم بگم که یکی از لوله هام مسدوده) تصمیم گرفتم تقویت بشیم برای همسرم اسپریژن گرفتم با الکارنتین و کیوتن و ویتامین e خودمم اینوفولیک و پرگناکر کانسپشن و کیوتن و امگا 3، درگیر درمان آندومتریوزم بودم مدام در حال ویزیت دکترا واسه پیدا کردن مشکلم نمیخواستم اینبار بدون بررسی وارد سیکل بشم منتظر بودم پریود بشم که ال دی شروع کنم اما 5 روز عقب انداختم فعلا امروز ازمایش دادم تا ببینم خدا برام چی میخواد

انشالله به سلامتی انتقال بدی ففط سخت نگیر همین کارای زوزانه تو انجام بده بخواد بشه سنگم از آسمون بیاد میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
از تجربه ام بگم شاید کسی باورش نشه من 3 سال درگیر درمانم 3 بار iui, سه ماه دارو تراپی، 1 بارivf که ...

ای جانم پس ما طبیعی ردیف شده براتون؟؟؟؟؟؟

خدا رو هزار مرتبه شکررررر

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
قربونت برم الهی به حق این ماه عزیز تمام منتظرا خیلی زود ازین انتظار راحت شن علی الخصوص شما دعا کن ا ...

قربونت برم عزیزدلمییی چقدرلطف داری تو, ازوقتی منفی شدم نتونستم بخونم خیلی ناراحتم. 

کی میری ازمایش؟ جوابش کی میاد؟ من خیلی ذوق دارم ومنتظرم میخوام به مامانمم بگم😍😍😍

عزیزم خیلی خوشحالم برات ازته دلم. ممنون ازدعای قشنگت خدا. خیلی بزرگه خیلی

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم.دلم یه طوری شد.انشالله صحیح و سالم بغل بگیری نی نی تو عزیزم

متاسفم که شمام منفی شدی عزیزم 

میدونم انقدر حس مادری قویه که با یه حال خوب دوباره شروع میکنی الهی معجزه خدا رو با تمام وجودت حس کنی

برام دعا کن همه چیز اوکی باشه

قربونت برم عزیزدلمییی چقدرلطف داری تو, ازوقتی منفی شدم نتونستم بخونم خیلی ناراحتم.  کی میری از ...

قربون دلت برم عزیزم که قد یه گنجشکه 

رفتم عزیزم گفتن ساعت 2 آماده میشه

قوی باش و محکم شروع کن برای مادر شدن باید بجنگی انقدر بجنگ تا خدا ببینه بندش چقدر واسه هدفش میجنگه

قربون دلت برم عزیزم که قد یه گنجشکه  رفتم عزیزم گفتن ساعت 2 آماده میشه قوی باش و محکم شروع کن ...

فدای تو خواهر, اینحوررررنگیا دیگه توالان مامان شدی. یه نی نی هم داری. 

وای چقدر دیر اماده میشه, خیلی منتظرم. 

چشم عزیزم دارم سعی میکنم بزرگ شم فقط ازمن درد کشیدن میترسم😔

چه ساعتی جوابش آماده ست من بیام خبر دار بشم؟

بله فعلا گویا معجزه خدا شامل حالم شده اونم با کلکسیون مشکلات 

ساعت 2 گفتن امادست عزیزم

فدای تو خواهر, اینحوررررنگیا دیگه توالان مامان شدی. یه نی نی هم داری.  وای چقدر دیر اماده میشه ...

تو میخوای مادر بشی مهربونم، پس درد زمین خوردنای جگرگوشه ات چی؟ این دردا که در مقابلش هیچی نیست 

به این فکر کنی یه مشکل از سر راه مادر شدنت برداشته میشه تحمل تمام دردا برات آسون میشه 

من وقتی فهمیدم آندو دارم خوشحال شدم چون میدونستم اگه درمانش کنم پس دیگه مانعی واسه بارداریم نیست

توام با عشق نینی برو برای هیسترو ایشالله که اصلا چیزی نیست و اون دوتا نینی خوشگل و انتقال میدی و با همونا مامان میشی

واااااای من باورت میشه اصلا این شل کردنه رو نمی فهمم ینی چی؟    

ببين وقتي خودتو سفت ميكني عضلات باسن خودشو جمع ميكنه و باسنو ميكشه سمت بالا دكتر وقتي بهم ارامش ميداد گفت حالا شل كن وقتي خودمو شل كردم قشنگ متوجه شدم چقدر باسنمو كشيدم بالا😂😂دكتر ميگفت ديدي چقدر خودتو سفت كردي تازه فهميدم راست ميگه😂

خداياشكرت....❤️ 
متاسفم که شمام منفی شدی عزیزم  میدونم انقدر حس مادری قویه که با یه حال خوب دوباره شروع میکنی ا ...

توکل بر خدا من متاسفانه دیگه جنین ندارم و کمی راهم دشواره.ایشالله که همه چیز برات خوب پیش میره عزیزم وقتی خدا معجزه میکنه کم نمیزاره نگران نباش  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........