2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست

عزیزم عالیه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ... منم از دو هفته دیگه باید ال دی رو شروع کنم ... و وارد سیکل میشم به خواست خدا... التماس دع ...

ان شالله خیر باشه این تاخیر عزیزم

من اگه قابل باشم  همیشه برات دعا می کنم که با حرفا و دلگرمی های شماس که من می تونم ادامه راه رو بدم .. 

راستی من همسرم باهام اتمام حجت کرد تا اخر سال نباید هیچ کاری بکنم 

خیلی حیلی از درمان و اینا خسته شده بخاطر همین تهدیدم کرده که زندگیمون ممکنه مشکل بخوره اگه بخوای بری دنبالش .. تا اخر سال گفت کاری نکنم تا خستگیمون در بره 

منم با ناراحتی پذیرفتم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شكر، الان يعني از چه نظر مشكل نداره همسرم ؟؟ بعد اون رديفهاي پايين dfi چيه ؟؟

عزیزم برا شما همون دی اف آی انجام شده دقت کنی قسمت result بقیه آیتما خالیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوم و دوست هاي گلم من دووشنبه انتقال دارم خيليييي خيلييي التماس دعا دارم وقتي ميام و خبر منفي ...

عزیزم ایشالله بهترینا متتظرته و به زودی جشن مامان شدنتو میگیری......

سلام ب نظرتون من داروهام قطع کنم یا ادامه بدم نتونستم عارفی را پیدا کنم

عزیزم به نظرم ادامه بده ولی حواست به حالتات باشه و سعی کن هر چه زودتر با دکترت تماس بگیری......

نه اصفهان سنو رفتم ولی ب نظر خودم ساک باید ۷ هفته نشون نیداد ۴ هفته نشون داده امیدی نیست

عزیزم خوب به جایی که سونو جردیم ربط داره شاید تشخیصش اشتبله بوده.......

به نظرم تا مطمئن نشدی کاری نکن ولی حواست باشه حتما پیگیری جدی کنی.......

من جات بودن حتما اولمطمئن میشدم بعد اقدام لازمو انجام میدادم.....

سلام ب نظرتون من داروهام قطع کنم یا ادامه بدم نتونستم عارفی را پیدا کنم

ببین من یادمه یکی از دوستامون دکتر برلش دو تا کیسه دیده برد یکی خالی و یکی با جنین و بهش گفته بود یه دونه جنین داره اما باورت میشه سه قلو باردار بوده و تو یکی از کیسه ها دو جنین و اون یکی یه جنین بود........

پس به نظرم اصلا عجله نکن ولی سهل انگارین نکن......

آره برای منم خراش آندومتر دادن. دارو ی آزیترومایسین دادن روزی ی دونه. و مفنامیک اسید هر ۶ ساعت اول گ ...

به سلامتی عزیزم شکر این مرحله رو هم پشت سر گذاشتی......

سلاام روز همگی به خیر نازی جان این چه حرفیهههه...هیچوقت به ساروو...فکر نکن هرگز..از خدا بخواه توا ...

عزیزم ایشالله که بهترینا منتظرته.......

منتظر خبر توپت هستیمممممممم.......

naziiiiiii جان چه حرفیه سارووو     اصلا دلیل نشدنش چه ربطی به رحمت داره قربونت برم ... ...

مگه نازی جون پی جی اس انجام نداده بود؟

سلام کسی میدون علت اینکه بارداری پوچ میش چی ایا جنین ایراد داره و برای سیکل بعدی کاری نیاز هست من ان ...

عزیزم به نظر من میتونه از خود جنین باشه اما جواب قطعی و مطمئن و مستند براش ندارم......

از دود عنبر نسارا استفاده کن سرکه خونگی هم خوبه

عزیزم سرکه یا جوش شیرین تازه اگه مشکلی نداشته باشن و سالم باشن ولی اینکه سرکه مناسبه یا جوش شیرین باید بفهمی علت عفونت اسیدی شدنه یا قلیایی شدن پس خواهشا سر خود بعضی درمانارو نکنین چون اینطوری ممکنه اشتباه کنین و بدتر بشه.....

سلام بچه ها کسی بوده که بعد از انتقال جنین تو خواب ارگاسم شده باشه و آزمایشش مثبت شده باشه یا ارگاسم ...

این دقیقا مشکل من بود 

بعید بود همچین چیزی برای من ...  من دو بار این  تو ای وی ف قبلیم   این اتفاق افتاد دو شب یعنی ... 

و جواب ازمایشمم مثبت بو د 

پرس و حو کردم گفتن بخاطر هورمون ها س 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...