2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم ... اگر اشتباه متوجه نشده باشم با بیهوشی انجام دادی ؟؟؟؟ نگران نباش نه درد نخواهی داشت ول ...

آره برای منم خراش آندومتر دادن. دارو ی آزیترومایسین دادن روزی ی دونه. و مفنامیک اسید هر ۶ ساعت اول گفت شیاف استامینیفن می دم . گفتم قرص بده . مفنامیک داد. اونجا تو بیمارستان خیلی درد داشتم تو ریکاوری . الان نه . فقط ی کم خون تازه می یاد. و جای آنژوکت ورم کرده رو دستم و درد داره.تب رو تند تند چک می کنم. باز مرسی که گفتی. 

آره برای منم خراش آندومتر دادن. دارو ی آزیترومایسین دادن روزی ی دونه. و مفنامیک اسید هر ۶ ساعت اول گ ...

خواهش میکنم... ببین من خراش ندادن برام ... برای من یکم تراشیدن به گفته خودشون و بیوپسی اندومتر انجام دادن... داروهارو دادن برای جلوگیری از عفونت ... حالا که درد داشتی استراحت بیشتر کن و کارای سنگین انجام نده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها...خوبین??میگم کسی براعفونت پیازدرمانی میدونه جواب میده یانه??باداروشیمیایی ک برطرف میشه ...

من راستش از پیاز درمانی سرخود میترسم.. برای جلوگیری از عفونت خودتو با مواد شستشو مثل ژل شستشو نشور..حتما خوب خودتو خشک کن... هر از گاهی از شامپو بچه برای شستشو استفاده کن... از پد تا جاییکه میتونی استفاده نکن... سعی کن شرت رنگی نپوشی مخصوصا مشکی خیلی مواد داره همه رو سفید بخر بنداز تو لباسشویی با درجه 60 بشور ... اینا باعث میشه تند تند عفونت برنگرده کلا بعضیا بدنشون حساس .

سلام آنتا جان .. به سلامتی ایشالله که جشن مادر شدنت ... عزیزم آب زیاد بخور ... پیاده روی روزانه یادت ...

ليلا جون عزيزم اون كارهايي كه من براي ضخامت آندومتر انجام دادم پياده روي خيلي تند به مدت ١ ساعت و خوردن روزي ٤ ، ٥ تا گوجه فرنگي و همينطور حل كردن روزي يك قاشق نشاسته در آب بود .

نازي جون و كيميا جون باز هم ميگم خيلي براتون ناراحت شدم ، ان شا الله كه خدا با يك معجزه قشنگ دلتون رو شاد كنه . 

سلاام روز همگی به خیر

نازی جان این چه حرفیهههه...هیچوقت به ساروو...فکر نکن هرگز..از خدا بخواه توانشو بهت بده که تو رحم سالم و پاک خودت پرورش بدی فرشته تووو..شما که سنی نداره فعلا زوده واسه ناامید شدن دختر خوب..امیدوارم روزهای خوش تر به زودی سراغ مون بیاد

کیمیا جان واقعاا حکمتشو شکر..ای خدااا...امیدوارم ارامش به دلتون برگرده و روزهای خوش پیش رو تلخیه این روزهاا رو از بین ببره...آمین

خب دوستان عزیزم من یکشنبه باید برم واسه آزمایش اما چون بی بی نذاشتم و دیگه طاقت ندارم البته منم به نوعی کنار اومدم خب هیچ علامتی ندارم و..بگذریم..میخوام امروز عصر برم واسه ازمایش بالاخره  یه چیزی رو نشون میده دیگه امروز روز 12 جنین 4 روزه...

دیگه بعد سه بار ای وی اف و اون همه سختی های عمل پشت عمل آبدیده شدن طبیعیه..حداقل صبر رو یاد گرفتم حالا کجا به دردم میخوره خدا میدونه...لطفااا واسه ارامشم دعا کنید..ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خيلي ممنونم بچه ها، من راستش ديشب كه فكر كردم با خودم ديدم جواب از اول معلوم بود و من فقط شانسم رو ا ...

naziiiiiii جان چه حرفیه سارووو     اصلا دلیل نشدنش چه ربطی به رحمت داره قربونت برم ...اصلاااا خواهش میکنم همین الان این فکرو از سرت بیرون کن.ما دو تا هم سنیم پس خیلی وقت داریم اونم تو دنیای امروز که همه دیر ازدواج میکنن و همه دیر بچه دار میشن خودت که اونوری ببین همه میگن جوونی هنوز پس این از سن...از لحاظ بیولوژیک هم خدارو شکر شما مشکلی نداری فدات شم رحمت سالم ... اینبار هم میدونستی که احتمالش کمه ... منم موافقم با پی جی اس یا پی جی دی اینجوری لااقل هی اعصابت خورد نمیشه اونی رو انتقال میدی که امید داری ... ببین مورفولوژی خیلی فاکتور مهمیه ... حالا یکم به خودت برس دوباره شروع کن ... ما همه در کنار هم هستیم الان خسته ای درکت میکنم بخدا ... ولی تسلیم نشو... میبوسمت دوست گلم.

سلام کسی میدون علت اینکه بارداری پوچ میش چی ایا جنین ایراد داره و برای سیکل بعدی کاری نیاز هست من انجام بدم دیگ پوچ نش و ایا کسی بوده بعد از بارداری پوچ یا خارج رحمی باردار شده باش 

سلام کیمیا جون خیلی برات ناراحت شدم ولی اصل خودت و شوهرتی مواظب خودتون باشید

دوستان من یکشنبه از دکتر زرنانی بیمارستان گاندی نوبت دارم از بچه های تهرانی خواهش میکنم راهنمایی ام کنند چظوری برم تا اونجا راستش من با اتوبوس میام

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
من راستش از پیاز درمانی سرخود میترسم.. برای جلوگیری از عفونت خودتو با مواد شستشو مثل ژل شستشو نشور.. ...

ممنون عزیزم...من بیشترشلوارک وشورتک میپوشم روزانه عوض میکنم...شورت نمیپوشم زیاد...ولی نمیدونم چراعفونتم خوب نمیشه...الان دیگه معذرت میخام ترشحاتم این ماه زردرنگ شده کمرم ودلم خ دردمیکنه..

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ممنون عزیزم...من بیشترشلوارک وشورتک میپوشم روزانه عوض میکنم...شورت نمیپوشم زیاد...ولی نمیدونم چراعفو ...

از دود عنبر نسارا استفاده کن سرکه خونگی هم خوبه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

الان تو گروه طب سنتی نگاه میکنم بهت میگم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
سلام کسی میدون علت اینکه بارداری پوچ میش چی ایا جنین ایراد داره و برای سیکل بعدی کاری نیاز هست من ان ...

عزیزم یکی از شایع ترین دلایل سقط همین بارداری بدون جنین هستش... دلیلش هم میتونه مشکل کروموزومی باشه حالا یا توی تخمک یا اسپرم .تخمک که کیفیت بالایی نداره ...اسپرم که کیفیت خوبی نداره..و همچنین سطح پایین هورمونها برای حمایت از بارداری و کمک به ادامه بارداری باعث این نوع سقط میشه از جمله کمبود هورمون پروژسترون... مثلا تعداد کروموزومها ایراد دارند در نتیجه مانع تقسیم سلولی درست تخمک بارور شده میشن و فقط اون قسمت مربوط به تشکیل جفت رشد میکنه ... در حاملگی اول جفت تشکیل میشه و این جفت که هورمون گونادو تروپین انسانی یا همون بتا رو ترشح میکنه ولی به دلیل اختلالات که در این نطفه تشکیل شده وجود داره سلولهای جنینی تقسیم بندی نمیشن و ساک بارداری خالی باقی میمونه ... حتی اگر هم تقسیم بشن جنین شکل ناسالمی داره و زنده نمیمونه بهتر هر چه زودتر رحمتو تمیز کنی عزیزم... یه نکته هم بگم خیلی اوقات زوجهایی که بارداری بدون جنین براشون پیش میاد از لحاظ ژنتیکی سالم هستن و مشکلی ندارند و یه دلیل سقط شایع هستش ... ولی اگر دلیل دقیقشو بخوای میتونی بافت دفع شده رو به آزمایشگاه بدی اینجوری جواب دقیق تری بهت میدن... ولی جهش ژن ممکنه برای خیلیا پیش بیاد...

در ضمن یکی از دلایل اندازه گیری هورمون پروژسترون هم جلوگیری از این نوع سقط هستش.

از خدا میخوام زودتر این مرحله رو پشت سر بذاری و با یه بارداری سالم و یه زایمان راحت بچه نازتو بغل بگیری.آمین

ممنون عزیزم...من بیشترشلوارک وشورتک میپوشم روزانه عوض میکنم...شورت نمیپوشم زیاد...ولی نمیدونم چراعفو ...

اگر عفونت باعث کمر درد و دل دردت میشه حتما برو یه دکتر خوب ...یه تست پاپ اسمیر بده تا درست درمانت کنه و داروی درست بگیری ... عفونت این مدلی ممکنه باعث شده باشه باردار نشدی تا حالا ...این دکترتو عوض کن ... من بهش شک دارم ... عکس رنگی انداختی؟؟