2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الهی بمیرم ...  نمیدونم چی بگم  که دلت اروم بشه ...  فقط اینکه   با خواست خدا ن ...

خدا نکنه عزیزم..من خودم تو بهت و شوکم اصلا نمیدونم چه آینده ای در انتظارمه..همین که هستید کافیه دوستان عزیز و مهربونم...الهی که لطف خدا شامل حالت بشه به زودی و دل هر دو تون شاد بشه...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام بچه ها کسی بوده که بعد از انتقال جنین تو خواب ارگاسم شده باشه و آزمایشش مثبت شده باشه یا ارگاسم ...

عزیزم خوب تغییرات زیاد هورمونا میتونه یکی از دلایل این اتفاق باشه.......

به نظرم نمیتونه علت منفی شدن باشه.......

خوب خیلیا که طبیعی باردار میشن تا قبل اینکه متوجه بارداری بشن مگه این اتفاق رو تجربه نمیکنن؟

حتی خیلیا تو بارداریم تجربش میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

مرسی از دوستان عزیزم که وجود هر کدومتون باعث آرامش و دلگرمیه

واقعااا نمیدونم چی بگم و چه جوری دوباره از نو شروع کنم..همسرم ممکنه یه مدت نباشه منم مجبورم دوباره دکتر رفتنو شروع کنم که اگه لازم بود حضورش باشه..وااای دوباره برگه به دست با کلی سوال که آیا دکتر جواب بده یا نه؟؟

من یه تا جنین دیگه دارم اما دیگه نمیخوام انتقال بدم اگه میخواست بشه همین 9 تا میشد نظرتون چیه دوستان؟؟

بخاطرهمین مجبورم زودتر خودمو پیدا کنم و روحیمو بدست بیارم که نگن بعدا خانوم سنتون بالارفته دیگه تخمکهااا فلان و...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
کسی بوده که اسپرم شوهرش ضعیف بوده ومیکرو کرده ومثبت شده باشه

خوش اومدی عزیزم.......عزیزم اکثر دوستانی که اینجان و مامان شدن اغلب همین مشکلو داشتن........

همسر من مورفولوژیش بین صفر و یک نوسان داشت و تحرکشم میشه گفت صفر بود.....

ولی شکر خدا دیگه دخملم داره یه سالش میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شمامیکرو کردید یانه.یکی واسم کامل مراحلش توضیح بده

عزیزم من مراحلشو الان برات میذارم......

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

ممنون.انتقال دادن چطوریه چیزی حس میکنی چقدر طول میکشه انتقال بدن

عزیزم نگران نباش انتقال در حد معاینه هست کاری نداره......

وقتی جنین هات تشکیل شدن از جنینت چند تا سلول میگیرن و جنین رو بیوپسی میکنن بعد اگر مشکل داشته باشه ب ...

عزیزم بالاتر از ۳-۴ تومن و بعضا پنج یا شایدم بیشتر......

آنا جان میشه هروقت فرصت داشتید لطف کنید راهنمایی کنید که من دیگه باید چه کارهایی انجام بدم؟؟یک دنیا ممنون

1. میخوام با ایمونولوژ ویزیت شم هرچند که مشکل ایمنی و انعقادی رو داشتم و واسش انوکسپارین و پردنیزولون گرفتم اما سرم تجویز نشد نمیدونم چرا حتی با وجود hla+

2.پزشکم دکتر ر ز ا ق ی هستن ادامه بدم باهاشون یا.. نمیدونم

3.آز اسپرم روتین فقط انجام شده بود...واسه از تکمیلی همسرم چه آیتمهایی باید چک بشه مثل dfi و..؟؟

4.آز ژنتیک و..رو اصلا انجام ندادیم..نمیدونم باید با جنین شناس ویزیت بشیم یا مشاوره ژنتیک و اینکه اگه پزشک خاصی مد نطرتون هست با یک دنیا شرمندگی ممنون میشم بگید

دیگه موردی به ذهنم نمیرسه..مگه خودتون نکته ای در نظر داشته باشید

وااای هزاران بار شرمنده ام بخدااا که وقت دختر نازتون رو با ما قسمت میکنید...بهترینهااا نصیبتان😚😚😚😚😚😍😍😍🌼🌻🌸🌹💐

سلام من راهنمایی میخوام ۳ ساله ازدواج کردم ۲ ساله تحت درمانیم من پلی کیستیکم البته خفیف و به دارو خو ...

عزیزم با مورفولوژی ای که گفتی فکر نکنم خیلی به درمان جواب بده و بهترین راه همون میکرو هست اما اینم بگم بعضی دوستان با همین مورفولوژی طبیعیم باردار شدن......

پس هیچی غیر ممکن نیست.......

هزیزنشم بسته به دکتر و داروهات و مرکزت میتونه ۵-۶ الی ۷-۸ تومتی بشه......

بچه ها فک کنم پاک خل شدم.. شایدددم چون نتونستم گریه کنم هنوز نتونستم باور کنم و بپذیرم..اما فقط این آرومم میکنه که برم دنبال علت و دوباره به عالمه آزهای مختلف..اصلا کلافه شدم تازه داشتم نفس میکشیدم..چون واقعااا بعد سه میکروی ناموفق نمیخوان دقیقتر بشن..فقط بلدن بگن باید جراحی بشی دیگه ایندفعه چی میخوان بگن..خودمم هیچی به ذهنم نمبرسه..اگه موردی مد نطرتون بود ممنون میشم بگید بلکه خیالم راحت بشه..ممنونم ازتون

آتريسا جون بتات كه صفر نيست نزديك مشكوكه ، من جاي شما باشم يكشنبه نميرم داروهام رو قطع نميكنم و كمي ...

منم با مامان سبحان موافقم........

عزیزم کافیه یه بار دیگ دو روز بعد آز بدی.......

اگه دو برابر بشه یعنی خبرایی هست پس ریسک نکن چون واقعا با بتای پایینم مامان داشتیم........

من نمیگم حتما قراره بالا بره اما اگه قراره بالا بره و تو داروهاتو قطع کنی بعدا یه عمر پشیمون نمیشی؟؟؟

ممنون که جواب دادین. لطفا کسایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن که چیکار کنم و چقدر هزینه ی میکرو میش ...

نه عزیزم ۲۰ نمیشه.....

بعضیها ب من میگن ممکن جنینت دیر لان گزینی کرده باش یک هفته دیگ سنو بده شاید جنین را دیدن

عزیزم منم موافقم فقط بازم تاکید میکنم از بابت خارج رحمیم مطمئن باش......

سلام بچه ها خوبید ..  من دیشب فهمیدم روحیه م بیش از حد داغون شده .. دیشب رفتیم جشنه یکی از دو ...

عزیزم این روزام میگذرن........

مطمئن باش......

فقط باید یادمون نره و با مامان بابا شدنمون دل کسیو نشکنیم.......

مواظب زبونمون باشیم و یادمون نره چه قدر بعضی حرفا دلمون رو میشکست......