2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
فدای مهربونیات گلم. ما قوی هستیم. اره عزیزم ادامه میدم پرقدرت تر. انشالله شما این انتقال انتقال آخرت ...

ممنونم از مهربونیت ان شالله ممنونم که دعام میکنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
متاسفم عزیزم 😔 نمیدونم چی بگم ایشالله با این روحیه خوبت معجزه بشه برات و تو همین حین که داری درمان ...

انشالله برای شما مثبت بشه عزیزم و دل ما شاد بشه به حق این روزهای عزیز. انشالله گلم کار خدا نشد نداره. ممنونم مهربونم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

فدات بشم عزیزدلم خیلی خیلی ناراحتت شدم 😔😔انشاءالله که خیره برات حتما حکمتی توش بوده

خدارو هزار مرتبه شکر که خودتو نباختی وروحیه اتو حفظ کردی این خیلی مهمه

مطمئنم خدا معجزه اشو برات درنظر گرفته انشاءالله به حقِ این شبا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم،     غصه نخوری ها، هممون این مراحلو هر کدوم یه مدل تو زندگیمون داریم. بالاخره دیر و ...

عزیز دلم😍 نه خدا شاهده من درک درستی از شرایطم دارم خودمو همسرم آماده بودیم. داریم تلاشمونو میکنیم راه ما سخته ولی خدامون هم بزرگه. غصه هامو به اندازه ی کافی خوردم الان باید قوی باشم. زندگی بهم یاد داد قوی بودنو

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم کاملا حال الانتو درک میکنم چون خودمم دقیقا بار اول این اتفاق برام افتاد ولی ...

سلام عزیزم خداروقسم میدم به صاحبِ همون سفره ات که پهن کردی حاجتِ دلتو بده الان نی نی هات تو دلت باشن ودرحال رشد...الهی آمین🤲🏻🤲🏻

توروخدا منم خیلی خیلی دعا کن محتاجِ دعای خیرتم منم به شرطِ لیاقت حتما دعاگوت هستم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستای گلم. خواهرای مهربونم. همدم های من. ممنونم از تماااام دعا ها و لطف هایی که به من داشتین. انشال ...

🥺🥺🥺الان چی باید بگم

عزیز دلم انشالله خیلی زود نتیجه میگری 💔🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله برای شما مثبت بشه بعد چند وقت دلی از عزا در بیاریم عزیز دلم. نگران نباش من خودمو آماده کرده ...

متاسفم عزیزم چقدر ما پیش خدا بی ابرویم که هممون دعا کردیم باز نشد چی بگم باز حکمت خداست منم میدونم جوابم منفیه میدونمم خیلی ناراحت میشم ولی واسه بارها تکرار خودمو اماده کردم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خدا نکنه عزیزم. لال چرا شرایط شوهرم حاد بود و انتقال اولم خیلی دور از انتظار نبود. ما به تلاش بیشتری ...

خدا جواب صبرو و دل مهربونتو ميده عزيزم مطمئن باش😔

خداياشكرت....❤️ 
عشقم ببخشید  پیامتو دیر جواب دادم سر دیگ نذری ام  یکی یکی اسم بچه ها یادم میاد برای همه د ...

عزیزدلم منو یادت نره هااااا خیلی خیلی به دعای خیرت محتاجم

ماهنده جون اولا متاسفم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی ...ولی عاشق روحیه اتم .مطمئنم خدا هیچوقت این همه ...

عزیز دلمی. ممنونم. اره گلم من و همسرم خودمونو آماده کرده بودیم میدونیم راهمون سخته ولی بالاخره هر مشکلی راه حلی داره. اینو بهت میگم که غصه خوردنو بزاری کنار و درمانتو با صبر و حوصله پیگیر باشی گلم. دلم برات روشنه خواهر عزیزم❤️ وقتی خانومی بعد سیزده سال تلاش تو پنجاه سالگی مادر میشه چرا من بعد دو سال خسته بشم. 

باورت ميشه من أنتي تي بي تو ازمايشم  نبود  عليرضايي برام ننوشت فقط تيروييد بود   ...

اره فقط و فقط خودمون بايد حواسمون باشه وگرنه كارامون پيش نميره واقعا

خداياشكرت....❤️ 
انشالله برای شما مثبت بشه عزیزم و دل ما شاد بشه به حق این روزهای عزیز. انشالله گلم کار خدا نشد نداره ...

ممنونم از دعای خوبت انشالله عزیزم توکل به خودش💚

در اندک من تویی فراوان یارب..