2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ندادن عزیزم لینک. نمیدونم چرا😬😬 ممنون فداتشم التماس دعا

خودشون پيام ميدن  لينك رو برات ميفرستن  من ازمايشگاه كه ميرم اينطوره جواب رو برام ميفرستن ، مهربون جون ايشاله مامان شدي 

گریه هم میکنه ؟پسرمن که از شدت گریه نفسش میره اینقدخودشو قرمز میکنه و زور میزنه براش قطره پدی لاکت و ...

عزیزم آره گریه هم میکنه. به دکترش زنگ زدم گفت دیگه پدیلاکت نده، به جاش بی بی کر داد روزی 7 قطره. پدیلاکتم روزی 5 قطره میدادم که گفت نده دیگه. قطره دایمیتیکون هم داد هر 6 ساعت 5 قطره. گفت کولیکز رو هم همون 6 ساعت پنج قطره ادامه بدم. یه دارویی هم دوستمون پاپیون سفید گفتن برای کولیک به نظرم با مشورت دکتر اونم امتحان کن. 

خدا صبرت بده از دست خانواده همسرت. آخه مگه زن زائو میتونه پذیرایی کنه. الان تو به ارامش احتیاج داری، به خدا درکش کار سختی نیست. کاش بگی همسرت با مادرش صحبت کنه و متوجه اش کنه که داره شمارو اذیت میکنه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی من فدای توبشم خووواهررمم, استرسموبشمام منتقل ردم. خلم دیگه😜😜 الانم جرات رفتن گرفتن جواب ندار ...

دور از جونت عزيزم هرچي باشه خاله اي گفتن بايدم استرس داشته باشيم طبيعيه😝😝

خداياشكرت....❤️ 
وای ببخش قربون دل شکستت بشم منم دارم گریه میکنم نه فقط واسه خودم واسه هممون. عزیزمی خدا بیامرزه رفتگ ...

نه باباراحت باش تو چیکار کنی من به موبندم الان تازاربزنمم. 

ممنون خداعزیزان توروهم درپناه خودش نگه داره. داغ برادرسخته سخت کاملامیفهم کشیدم. توکل بخدا اصلافقط ازتصوراینکه جلومادرم برگه روببینم شرمنده ام

سلام عزیزم آزمایشهام رو چک کردم ، نه ندادم اگر مهم بود دکتر زرنانی میداد حتما

مرسی عزیزم لطف کردی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم . شکر خدا خوبیم . برای کولیک چیکار میکنید ؟ علائمش چیه ؟ پسرم شیر میخوره اذیت میشه و تا آ ...

خدارو شکر که خوبین. ببین خودشو گوله میکنه و میپیچه به خودش گریه هم میکنه و قرمز میشه. پسر منم اروغ خیلی کم میزنه. به دکترش گفتم گفت یکی دو ماه طول میکشه تا یاد بگیرن. الان بهش قطره های دایمیتکون و بی بی کر و کولیکز میدم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دور از جونت عزيزم هرچي باشه خاله اي گفتن بايدم استرس داشته باشيم طبيعيه😝😝

اییی جانم قربونت برم واقعاشماهاخاله مهربونیدخوش بحال نی نی ها. 

الهی قربونت برم. امروز چندمیری چکاپ؟ یادمه هامیری فسقلیاروببینی

سلاااام عزیزدلم خوبی؟ چه خبر از خودت؟ میخوای بری ازمایش؟ کی؟  دعاکن فداتشم الانم حوصله اینکه ب ...

خوبم عزیزم دکتر برای من چهارشنبه صبح نوشته فعلا که پریود نشدم تا خدا چی بخواد. امروز موعدمه ولی خب انقدر دارو استفاده کردیم که همه چی بهم ریخته. منم توکل کردم بر خدا ببینم چی میخواد. انشالله جوابت بیاد یه نفس راحت بکشی عزیز دلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه باباراحت باش تو چیکار کنی من به موبندم الان تازاربزنمم.  ممنون خداعزیزان توروهم درپناه خودش ...

😭😭😭😭 الهی عزیزم خدا بیامرزه برادرتو نمیدونستم براشون فاتحه میخونم. انشالله که دله مامانتم شاد میشه ناراحت نباش نگرانم نباش گرچه میدونم انتظار خیلی سخته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اییی جانم قربونت برم واقعاشماهاخاله مهربونیدخوش بحال نی نی ها.  الهی قربونت برم. امروز چندمیری ...

خدانكنه عزيزم الهي بموني برامون😘❤️ساعت ٤ نوبتمه تا دكتر بياد و برم داخل فكر كنم ٥ اينورا ميشه اينقدر استرس دارم😩😩😩

خداياشكرت....❤️